reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam, Kobietki:-)
troszke mnie nie bylo, ale nawet nikt tego nie zauwazyl:-:)-:)-( umarlabym abyscie nie wiedzialy......

u nas od wczoraj rowniez slicznie swieci slonko i jest cieplutko....zmykamy zaraz na spacerek:tak:

reklama
Witam i ja :-)
U nas słonecznie, czuje się wiosnę :tak:

Nuśka, właśnie się zastanawiałam, że się nie odzywasz. Gdzie się podziewałaś :confused:

Witam, Kobietki:-)
troszke mnie nie bylo, ale nawet nikt tego nie zauwazyl:-:)-:)-( umarlabym abyscie nie wiedzialy......
ja k to nie wiedzialysmy no byłas na wekendzie na wsi i sie relaksowałas;-)my tu grzecznie czekałysmy na ciebie:-)
a ja po spacerkui juz było słonecznie ale witra trcoche mrozny:baffled:

Irtasia27 ja tez nie nadązam ze wszystkim ,najgorzej jest z prasowaniem ,niezle sterty mam na razie tylko piorę a jak w koszu na brudy pusto to dopiero prasowanie albo prasuje tylko najpotrzebniejsze rzeczy albo czasami na biegu
no ja podziwiam wszystkich którzy nadążają, bo ja nawet z prasowaniem dla 3 osób nie nastarczam...:zawstydzona/y::-(

u nas tez słoneczko świeci posprzątałam juz i umyłam nawet dwa okna jeszcze 3 przede mną ale to na jutro albo na srode zostawie bo sil juz brak:baffled:

U nas mamcia od wczoraj wojuje z oknami..o dziwo...wzięła urlop 3 dni i sprząta..nareszcie
ja tez jakas zmeczona:baffled:ale kurcze zmobilizowałam sie jednak i umylam wszystkie okna :sorry2:no prawie jeszcze tylko w kuchni zostało;-)
ale wszystkich okien to za chiny nie umyłaby w jeden dzień...mamy ich w domu 18

karola fajny kalendarz, tylko pasuje nic nie robić i świętować:-D:-D:-D A mój mąż obchodzi dzień chłopaka, mówi, ze mężczyzny zacznie obchodzić po 30ce, bo czuje sie trochę młodszy teraz...a dwóch świat to on mieć nie będzie ;-):-Do nie:-D:-D

U kogo wiosna u tego wiosna bo u nas to raczej na jesien sie zapowiada:baffled: caly czas sie zachmurza i kropi i do tego wstretny wiatr ze moze glowe urwac:wściekła/y:

u nas pięknie od kilku dni....super, ciepło, słonecznie...oby Irtasia nie przyszła od was ta pogoda....

a poza tym to prawie wybrałam zmywarkę....miała być do 1500zł max, a jest za ponad 2000:sorry2::sorry2: Juz zrezygnowałam, bo szkoda kupić coś tandetnego i później sie denerwować...stwierdziłam, za parę lat kupie coś lepszego, ale mąż przemyślał i sam mnie przekonał i doinwestował zakup...

A mam pytanie, w jakich temperaturach najczęściej myjecie, czy 3 temperatury starczą, 45, 50, 65 stopni...

a poza tym to prawie wybrałam zmywarkę....miała być do 1500zł max, a jest za ponad 2000:sorry2::sorry2: Juz zrezygnowałam, bo szkoda kupić coś tandetnego i później sie denerwować...stwierdziłam, za parę lat kupie coś lepszego, ale mąż przemyślał i sam mnie przekonał i doinwestował zakup...

A mam pytanie, w jakich temperaturach najczęściej myjecie, czy 3 temperatury starczą, 45, 50, 65 stopni...
Ja myje przewaznie w 60 stopniach bo trwa krotko okolo 30 minut:tak: i gratuluje zakupu:tak:

reklama
Do góry