reklama
ja k to nie wiedzialysmy no byłas na wekendzie na wsi i sie relaksowałas;-)my tu grzecznie czekałysmy na ciebie:-)Witam, Kobietki:-)
troszke mnie nie bylo, ale nawet nikt tego nie zauwazyl:---( umarlabym abyscie nie wiedzialy......
a ja po spacerkui juz było słonecznie ale witra trcoche mrozny
mysia23
mama dwójeczki
no ja podziwiam wszystkich którzy nadążają, bo ja nawet z prasowaniem dla 3 osób nie nastarczam...:-(Irtasia27 ja tez nie nadązam ze wszystkim ,najgorzej jest z prasowaniem ,niezle sterty mam na razie tylko piorę a jak w koszu na brudy pusto to dopiero prasowanie albo prasuje tylko najpotrzebniejsze rzeczy albo czasami na biegu
u nas tez słoneczko świeci posprzątałam juz i umyłam nawet dwa okna jeszcze 3 przede mną ale to na jutro albo na srode zostawie bo sil juz brak
U nas mamcia od wczoraj wojuje z oknami..o dziwo...wzięła urlop 3 dni i sprząta..nareszcie
ale wszystkich okien to za chiny nie umyłaby w jeden dzień...mamy ich w domu 18ja tez jakas zmeczonaale kurcze zmobilizowałam sie jednak i umylam wszystkie okna no prawie jeszcze tylko w kuchni zostało;-)
no to mam ściaga na cały rok
Święto - Wikipedia, wolna encyklopedia
karola fajny kalendarz, tylko pasuje nic nie robić i świętować A mój mąż obchodzi dzień chłopaka, mówi, ze mężczyzny zacznie obchodzić po 30ce, bo czuje sie trochę młodszy teraz...a dwóch świat to on mieć nie będzie ;-)o nie
U kogo wiosna u tego wiosna bo u nas to raczej na jesien sie zapowiada caly czas sie zachmurza i kropi i do tego wstretny wiatr ze moze glowe urwac
u nas pięknie od kilku dni....super, ciepło, słonecznie...oby Irtasia nie przyszła od was ta pogoda....
mysia23
mama dwójeczki
a poza tym to prawie wybrałam zmywarkę....miała być do 1500zł max, a jest za ponad 2000 Juz zrezygnowałam, bo szkoda kupić coś tandetnego i później sie denerwować...stwierdziłam, za parę lat kupie coś lepszego, ale mąż przemyślał i sam mnie przekonał i doinwestował zakup...
A mam pytanie, w jakich temperaturach najczęściej myjecie, czy 3 temperatury starczą, 45, 50, 65 stopni...
A mam pytanie, w jakich temperaturach najczęściej myjecie, czy 3 temperatury starczą, 45, 50, 65 stopni...
ja k to nie wiedzialysmy no byłas na wekendzie na wsi i sie relaksowałas;-)my tu grzecznie czekałysmy na ciebie:-)
hihi na wsi to bylam tydzien temu:-confused:
a nie bylo mnie bo na nic nie mialam sily....troszke oslabiona tymi goraczkami i marudna Julcia, ale juz jest oki<w miare>
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Jak dla mnie to wasza moze przyjsc do nasu nas pięknie od kilku dni....super, ciepło, słonecznie...oby Irtasia nie przyszła od was ta pogoda....
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja myje przewaznie w 60 stopniach bo trwa krotko okolo 30 minut i gratuluje zakupua poza tym to prawie wybrałam zmywarkę....miała być do 1500zł max, a jest za ponad 2000 Juz zrezygnowałam, bo szkoda kupić coś tandetnego i później sie denerwować...stwierdziłam, za parę lat kupie coś lepszego, ale mąż przemyślał i sam mnie przekonał i doinwestował zakup...
reklama
StarcząA mam pytanie, w jakich temperaturach najczęściej myjecie, czy 3 temperatury starczą, 45, 50, 65 stopni...
Ja najczęściej już używam programu na 50 stopni.