reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dzieńdoberek! Ja dziś mam trochę roboty, bo mamy gości (Paulina skończyła 17 lat).
My z Pauliną też wczoraj się obłowiłyśmy kwiatkami i czekoladkami od wszystkich trzech naszych mężczyzn w rodzinie :tak:
Oliwka tylko nic nie dostała, Patryk do niej powiedział, jak mi i Paulinie wręczył kwiaty:
- Ty jeszcze nie jesteś kobietą, bo nie masz okresu :szok::-D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PAULINY :-D

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PAULINY :-D

i my dołaczamy sie do życzeń:tak:
a my z Weronika tez dzsiiaj troche pospacerowaliśmy na dworzu i tez juz całkiem nieźle jej to wtchodzi :tak:tylko brata ma przewrażliwionego :sorry2:kazał mi ja cały czas na rece brac zeby to nóżki nie zlamała a bo sie wywroci a bo to tam to ze za mała :szok:szok mały opiekun

No to Kasiad złóż Paulinie serdeczne życzenia z okazji urodzin.17 lat-piękny wiek,ach!!!:-D
Dla Twojej pięknej córy.
7596_dla%20Ciebie.jpg

Kasiad najlepsze życzenia dla Pauliny:tak:,zdrowka,szczesliwej miłosci i tylko dobrych decyzji w zyciu:tak:.
Madzia24,zobaczysz jak potem bedzie dbal o siostre.Niech jej tylko ktos dokuczy...:-D.Starszy brat to super sprawa:-D:tak:.

Madzia24,zobaczysz jak potem bedzie dbal o siostre.Niech jej tylko ktos dokuczy...:-D.Starszy brat to super sprawa:-D:tak:
Dokładnie...ja zawsze chciałam mieś starszego brata....a mam, ale młodszego :baffled:

No to Kasiad złóż Paulinie serdeczne życzenia z okazji urodzin.17 lat-piękny wiek,ach!!!:-D
Dla Twojej pięknej córy.
7596_dla%20Ciebie.jpg
I od nas też życzenia dla Pauliny!!!

Pokazałam Paulinie życzenia od Was i kazała Wam przekazać, że bardzo dziękuje wszystkim za nie. Normalnie dziewczyna się wzruszyła :tak: Także jeszcze raz wielkie dzięki :tak:

Ja już po imprezie, goście poszli, zmywarka myje naczynia, a ja pełen luz :-)

reklama
Do góry