reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Kuba też sobie chyba zaraz utnie drzemke,a ja pranie wywieszę na balkonie,bo mi sie na suszarcr juz nie mieści.:confused:
Mały cwaniak właśnie ładuje sie do wózka i pokazuje,ze chce na spacer.:-D
A słonko świeci....
Ja tez pranie jedno mam zrobione i jeszcze muszę nastawić jedno ze swetrami bo ładna pogoda to wyschnie Dobrze ,ze mam program do prania swetrów ;-)

reklama
czesc
mega pracowicie sie zaczął tydzień prawie każdej z nas.
Ja po piatkowym ataku choroby jeszcze nienajlepiej sie czuje ale na spacer z Jakubkiem pójdę:-)chciałamjechac z nim na basen ale dzisiaj jeszcze sobie daruję, moze jutro się skuszę.
Miłego i słonecznego dnia dziewczynki:-)

Mi wlasnie pranie sie suszy i musze jeszcze jedna pralke wlaczyc i posprzatac tylko u mnie chyba z tydzien to zajmie taki burdel:zawstydzona/y:Ja juz nienadazam :baffled:

Irtasia27 ja tez nie nadązam ze wszystkim ,najgorzej jest z prasowaniem ,niezle sterty mam na razie tylko piorę a jak w koszu na brudy pusto to dopiero prasowanie albo prasuje tylko najpotrzebniejsze rzeczy albo czasami na biegu ;-)jak mężowi koszula potrzebna .Do sprzątania gonię dzieciaki starsze a czasmi jak są w szkole to robię im generalne porządki bo im zawsze szkoda cos wyrzucić a ja nie mam sentymentów :tak:

Irtasia27 ja tez nie nadązam ze wszystkim ,najgorzej jest z prasowaniem ,niezle sterty mam na razie tylko piorę a jak w koszu na brudy pusto to dopiero prasowanie albo prasuje tylko najpotrzebniejsze rzeczy albo czasami na biegu ;-)jak mężowi koszula potrzebna .Do sprzątania gonię dzieciaki starsze a czasmi jak są w szkole to robię im generalne porządki bo im zawsze szkoda cos wyrzucić a ja nie mam sentymentów :tak:
Moje starszaki to ciezko do sprzatania zagonic a syn na slowo "sprzatanie" zaczyna plakac :baffled: no corka posprzata ale to tak jak mowisz ze i tak trzeba po nich robic generalne sprzatanie ostatnio byl ryk bo jej powycinane serduszka wyzucilam co sie po ziemi walaly:baffled: a prasuje wtedy jak mi cos jest potrzebne i zawsze jak kupuje to patrze na rzeczy zeby sie tak niegniotly:zawstydzona/y::-D

Ja tez jestem i sie tak wkurzylam :wściekła/y: jak mnie tacy ludzie grzeja :angry:
Sprzedawalam na ebay babka do dzis niezaplacila a glupkowato sie pyta czy je poslalam :wściekła/y: a do tego pisze ze kase poslal 26 tylko ze moj artykul konczyl sie 27

u nas tez słoneczko świeci posprzątałam juz i umyłam nawet dwa okna jeszcze 3 przede mną ale to na jutro albo na srode zostawie bo sil juz brak:baffled:
Weronika spi Patryk grzecznie sie bawi wiec tez chwila relaksu:sorry2:

reklama
u nas tez słoneczko świeci posprzątałam juz i umyłam nawet dwa okna jeszcze 3 przede mną ale to na jutro albo na srode zostawie bo sil juz brak:baffled:
Weronika spi Patryk grzecznie sie bawi wiec tez chwila relaksu:sorry2:
Okna myje u mnie mąż bo ja jeszcze mam labę jakieś pół roku ,mialam 3 cesarki i ta ostatnia nieżle dala mi popalic i dlatego wszystkie ciężkie prace robi mąz Tomek ja raczej na święta szaleństwo urządzam w kuchni ,oczywiscie rozsądne szaleństwo :-DNo i juz koniec mojego relaksu Gabrysia się obudziła idę pobawimy sie troszkę poczekamy jak Wojtek wróci ze szkoły sprawdzę co ma zadane i pójdziemy na dwór a potem po Zuzię o 13.30

Do góry