reklama
agusia9915
Matka wariatka
wczoraj pisałas ,ze robiła kupki miekkie kilka smierdzacych?
dobrze pamietam?
nie bardzo sie czuje wiec wybacz , nie wszystko kojarze
sara jeszcze w gorszym stanie
nie wiem czy sie nie oprzemy o szpital tak na marginesie:-(
jesli sluz jednorazowy to byłabym przy diagnozie ,ze to czopek
ale jesli powtorzy sie i z taka sama iloscia no to nie czopek
dobrze pamietam?
agusia9915
Matka wariatka
Irtasie duzo siły przesyłam i zdrówka dla WAS
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
W Polsce mamy Nifuroksazyd,nieraz nam pomagał...Nic bo w niemczech nic niedaja na to jak byla w szpitalu to tylko kroplowki ale byla odwodniona
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Duzo zdrowka dla Saruni:-(wczoraj pisałas ,ze robiła kupki miekkie kilka smierdzacych?
dobrze pamietam?
wczoraj Jenni zrobila 2 kupki i byly zgnito zielone luzne a dzisiaj tylko sam sluz tez zielony i troche bezbarwnego ale byc moze to ze to czopek bo byl on brazowyJa kojaze kupki na rota wirus jak sa takie ostre i gorzki zapach
Joanna73
uzależniona od BB
Dziękuje kobitki za słowa otuchy od razu lepiej sie czuje .Z jednej strony rozumiem moja mamę bo wychowala sporo dzieci -nas 4 potem jak brat się budowal to przez3 lata 2 synów mu pilnowala potem ja jak w końcu po sześciu latach przerwy poszłam do pracy i Gabi nie było to moich 2 u ludzi 2 takze cały czas jakims dzieckiem się zajmuje i może i ma byc prawo zmęczon tym bardziej ,ze z moim ojcem nie miala lekko .Nie mam jej tego za zle Jaka by była ze mnie corka ,mną też się musiala zajmować jak mialam nogę w gipsie po operacji stawu biodrowego (mialam 3 latka jak mialam operację )Joanna, wiem o czym piszesz, jak moja trójka była mała to też miałam taki okres, że na nic nie starczało. Ja byłam długo bezrobotna, a na jakiś czas mój Tomek stracił też pracę, żyliśmy tylko z jego zasiłku dla bezrobotnych, bo mi nie przysługiwał, a mieliśmy na utrzymaniu trójkę malutkich dzieci, którym nie mogłam dać byle czego do jedzenia. Tak sobie myślę, że bez pomocy rodziców byśmy wtedy nie dali rady przeżyć. Na szczęście Tomek znalazał w miarę szybko pracę, nie było nawet wtedy kokosów, ale już nie żyliśmy na granicy nędzy. Mam nadzieję, że mama zaopiekuje się córeczką i znajdziesz pracę Życzę Ci tego z całego serca
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Jakby nawet byly dostepne w niemczech to i tak boje sie cokolwiek podac bez lekarza bo niewiem czy z antybiotykami mozna bracnam na biegunke pomogło Enetrol 250 i diarrheel s te leki nie sa na recepte