reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witajcie:-)
ja juz ponownie w pracy niestety, ten tydzień z Hubkiem w domciu tak szybko przeleciał:-( mogłabym tak sobie z nim siedzieć w domciu ciągle, gdyby kaska z mojej pensji nie była potrzebna....ale co tam , tylko kilka godzin i do domciu:-)
ja juz ponownie w pracy niestety, ten tydzień z Hubkiem w domciu tak szybko przeleciał:-( mogłabym tak sobie z nim siedzieć w domciu ciągle, gdyby kaska z mojej pensji nie była potrzebna....ale co tam , tylko kilka godzin i do domciu:-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
mmmm lill kate zakupy juz sie nie mogę doczekać, jadę jutro i zaszaleje:-)
Gosia spokonie
rosmerta po jakims czasie pewnie by ci sie znudzilo
Gosia spokonie
rosmerta po jakims czasie pewnie by ci sie znudzilo
irtasia27
a ja dostane k...cy z tymi lekarzami dzwonil maz zrobic termin na dzisiaj bo lekarze kazali mi z nia isc dzisiaj a u lekarza babka poinformowala ze jedyny wolny termin ma na 16 a ja o tej porze musze byc w domu bo Jacki przychodzi ze szkoly no to powiedziala zeby zadzwonic jutro rano o 8 i nam powie na ktora a mi sie leki do inhalacji koncza no i gdzies z nia trzeba dzis pojechac
agusia9915
Matka wariatka
odbierz małego wczesniej ze szkoły;-)
i idz na 16 do pediatry
i idz na 16 do pediatry
irtasia27
niemoge malej odebrac ze szkoly bo jada na basen i maja lekcje gry na instrumentach bo chodzi do klasy muzycznejodbierz małego wczesniej ze szkoły;-)
i idz na 16 do pediatry
Miśka 5
Mamy lutowe'07
W takich razach przydałaby się babcia lub inna rodzina, no niestety u mnie tak samo, z nikad pomocy, a bywa, że nieraz na gwałt potrzebnaniemoge malej odebrac ze szkoly bo jada na basen i maja lekcje gry na instrumentach bo chodzi do klasy muzycznej
reklama
irtasia27
Ja tu w miescie nikogo z rodziny niemam tylko jedna walnieta szwagierkeW takich razach przydałaby się babcia lub inna rodzina, no niestety u mnie tak samo, z nikad pomocy, a bywa, że nieraz na gwałt potrzebna