reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ciotki klotki z BB ZAGŁOSUJ NA SZYMKA ZBIERAMY GŁOSNA NAGRODĘ DZIĘKI <buziak> Ruch to rozwój www.cwiczZmaluszkiem.pl
irtasia27
Juz oddalamciotki klotki z BB ZAGŁOSUJ NA SZYMKA ZBIERAMY GŁOSNA NAGRODĘ DZIĘKI <buziak> Ruch to rozwój www.cwiczZmaluszkiem.pl
masz juz jeden głosik wiecej;-)ciotki klotki z BB ZAGŁOSUJ NA SZYMKA ZBIERAMY GŁOSNA NAGRODĘ DZIĘKI <buziak> Ruch to rozwój www.cwiczZmaluszkiem.pl
Karola, głos oddany
Irtasia, kociaki śliczne, u nas też był 3 sztuki, 1 kotka i 2 kocurki. Ale ja nie nadaję się na hodowcę, żal mi było sprzedawać kotków, tego najfajniejszego zostawiłam w domu - to Lulek. Też mam gdzieś zdjęcia, jak znajdę to wkleję.
Irtasia, kociaki śliczne, u nas też był 3 sztuki, 1 kotka i 2 kocurki. Ale ja nie nadaję się na hodowcę, żal mi było sprzedawać kotków, tego najfajniejszego zostawiłam w domu - to Lulek. Też mam gdzieś zdjęcia, jak znajdę to wkleję.
irtasia27
U nas bylo 5 mlodych za pierwszym razem jak rodzila te pierwsze to miala 2 lata a teraz w styczniu skonczyla 3 a hodowca tez nie jestem a chetnych na kotki mam juz od 2 lat i doczekac sie nie mogaKarola, głos oddany
reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Jakie słodziaczki:-).Raz mialam kotke i urodzila 4 malych.niestety porobily im sie na brzuchach jakies pecherze i pozdychały po kolei.Strasznie to przezywalam i od tej pory nie chcialam wiecej kota.Generalnie wole pieski.
Po smieci do nas przyjezdzaja w piatki.Jacek juz rano wystawia kosz za płot,a nasz pies caly dzien waruje na podworku przy tym koszu.Nie ruszyl sie na krok.Zastanawialam sie o co chodzi.Dzis podpatrzylam,ze facet zabierajacy smieci stoi przez kilka minut i go głaszcze..Pies łasil sie do niego,nadstawial,podawal na zmiane łapyMoj pies obronny.Wazy z 70 kg ale pieszczoch straszny...
Po smieci do nas przyjezdzaja w piatki.Jacek juz rano wystawia kosz za płot,a nasz pies caly dzien waruje na podworku przy tym koszu.Nie ruszyl sie na krok.Zastanawialam sie o co chodzi.Dzis podpatrzylam,ze facet zabierajacy smieci stoi przez kilka minut i go głaszcze..Pies łasil sie do niego,nadstawial,podawal na zmiane łapyMoj pies obronny.Wazy z 70 kg ale pieszczoch straszny...