reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Oliwieczka ode mnie również najserdeczeniejsze życzenia,
spełnienia marzeń, pociechy z córeczki i męża :)

reklama
matylda_m WIELKIE DZIĘKI za fachową odpowiedź, myślę że wszystko już jest dla mnie jasne. Naprawdę bardzo mi pomogłaś, bo całe wieki zajęłoby mi dogrzebanie się do tych wszystkich informacji, nie wiem czy w ogóle by mi się to udało :-):tak:

Oliwieczka i ode mnie najlepsze życzonka, aby cały rok był dla Ciebie udany, dużo uśmiechu i radości z Zosieńki :-)

matylda_m WIELKIE DZIĘKI za fachową odpowiedź, myślę że wszystko już jest dla mnie jasne. Naprawdę bardzo mi pomogłaś, bo całe wieki zajęłoby mi dogrzebanie się do tych wszystkich informacji, nie wiem czy w ogóle by mi się to udało :-):tak:

Bardzo proszę:zawstydzona/y::happy2:
Cieszę się, że mogłam pomóc :happy2:

matylda_m :-):-):-)
A ja cieszę się, że mnie oświeciło i przypomniałam sobie o Tobie (a raczej Twoim fachu), bo głowiłam się z tym problemem już od jakiegoś miesiąca i nasłuchałam się różnych wersji :tak:

matylda_m :-):-):-)
A ja cieszę się, że mnie oświeciło i przypomniałam sobie o Tobie (a raczej Twoim fachu), bo głowiłam się z tym problemem już od jakiegoś miesiąca i nasłuchałam się różnych wersji :tak:

Sprawa jest skomplikowana to i opinii wiele:tak:
Jeszcze przypomniała mi się jedna rzecz... największy problem w tym kogo sąd uzna za Inwestora. W naszym kraju wszystko jest możliwe;-)
Może się okazać, że zapadnie wyrok, że Właściciel i Inwestor działali w porozumieniu i obaj są tak samo winni:tak: Ale to już problem spoza PB:tak:

reklama
Do góry