reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

cześć laseczki no i kolejny dzien przed nami my zaraz robimy inhalacje na płucka /szymonkowe i wtedy kawusia wiec uciekam:tak:

reklama
Witam laseczki!
Ja po śniadaniu, ale przed kawą, może mnie postawi na nogi. Wstałam dziś o 9 a czuję się strasznie niewyspana :confused:
Ale mnie Rozalka ubawiłaś od rana :-D:-D:-D A byłaś chociaż ubrana :confused:;-)

Cześć
Irtasia
Karola
rozalka
maszia24
rozmerta
nuśka
susi i Kasiad
:-)

chyba nikogo nie oninełam :-)

u nas wietrznie ale słoneczko świeci :tak:

Witam kochane panie!!!

U nas wiaterek, słonko i 9 stopni C...jest oki...
Jeszcze bez śniadanka, nastrój średni...
Tycia masz śliczne zdjęcie Konradka w podpisie :tak::-)

też zauważyłam i jak już pierwszy raz tą fotkę widziałam to napatrzyć sie nie mogłam..a teraz na posty Tyci sie gapie :-D:-D

Właśnie zwiało mi pościel z balkonu i goniłam w mokrej głowie po parkingu,bo juz psiak jakichs mi sie chcial do niej dobrać.Ale sie usmiałam.:-DMam nadzieje,ze mnie nie przewiało.:tak:
rozalka jak to przeczytałam to poleciałam sprawdzić czy mi moja pościel nie uciekła :-D:-D:-D i też mam świeżo umyta głowę...jak to forum jednoczy :-D:-D:-D

i ja witam :-Dja już od 6:00 na nogach a poszłam spać o 2:00 bo jakoś nie mogłam zasnąć :sorry2: z rana do szpitala zastrzyk i jakoś zaczynam ożywać :-D

reklama
Do góry