reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ktoś przysłał mi zapytanie o cenę minimalna na aukcji na allegro..nie wiem co zrobić podać mu?? może głupie pytanie, ale nigdy nie wystawiałam i nie mam doświadczenia...:baffled::baffled:
podaj mu jaką minimalną cenę byś chciała dostać za dany przedmiot :tak: jeśli wystawiłaś coś za 20zł a minimalną cene za którą chce sprzedać określiłaś 50zł to wtedy dany przedmiot uważa się za sprzedany jeśli ktoś za tyle zalicytuje:tak: a jeśli nie dadzą tyle tylko np.45zł a cena minimalna to 50zł to nie musisz sprzedawać ;-)

jeśli nie masz ceny minimalnej określonej w aukcji a wystawiłaś coś za 20zł a ktoś się pyta o cene minimalną to powiedz ile za to chcesz np.50zł i aukcje możesz zakończyć przed czasem :tak:;-)

reklama
Maz z Chrisem byl na pogotowiu i znowu to samo co 2 tygodnie temu:angry::wściekła/y: czyli wirusowe zapalenie migdalow tylko ze jeszcze bez ropy i nietrzeba antybiotyku podawac na zmiane paracetamol-nurofen i tak na zmiane (nigdy niepodawac w malych odstepach paracetamolu bo niszczy watrobe tak powiedzieli) co 2-3 godziny :baffled: . Tak ze mykam do niego sprawdzic go jeszcze i do wyra zasnac nie zasne z tylu wrazen z dzisiaj:baffled::wściekła/y::angry:

Irtasia,wspolczuje Ci bardzo.U mnie tez zawsze ,ktores z dzieciakow chore.Jedno cos przyniesie ze szkoly,to potem reszta zalapie...i tak w koło Macieju...:wściekła/y:.
Co do samochodu...to od czego sa umowy?Aby je wczesniej podpisywac...:baffled:.Dacie rade,nie smutaj sie kochana...

Irtasia :-( nie wiem już jak Cię pocieszać :baffled: Trzymaj się dzielnie!

Mysia, ja jak sprzedawałam karuzelę z misiami Fisher Price to mnie zarzucili pytaniami, czy bym nie sprzedała za 55 zł (wystawiłam od 50 zł bez ceny minimalnej), albo ile bym chciała za nią albo czy nie sprzedam poza aukcją itp. wszystkim grzecznie odpowiadałam, że nie kończę wcześniej aukcji i nie sprzedaję poza nią. Jak jest duże zainteresowanie to nie warto sprzedawać wcześniej za jakaś niezbyt dużą cenę, bo na licytacji się więcej zarobi. Moja aukcja skończyła się powyżej 80 zł.
A! No i wreszcie sprzedałam spacerówkę, zostałam tylko z parasolką.

Ja mam zeszyt z powklejanymi wszystkimi gadżetami począwszy od testu ciążowegoi zdjęciami usg oraz wynikami badań itd do kartek na roczek i wszystko zapisuje np kiedy wyszedł ząbek ile Emilka waży itd wszystko w zeszyciku

Jej, Gosia, to super!!!!!! Po prostu super super, taki album swego rodzaju.
W sumie aż żałowałam przez chwilę, że ja nie byłam taka skrupulatna, ale okazało się, że byłam:) Mam segregator i tam powtykane wszystkie karteuszki, wydruki, zdjecia, dokumenty, lista rzeczy do szpitala, wyprawka, nawet numery taxi.Ząbki - zapisuję tu i ówdzie, ciekawe czy odnajdę wszelkie zapiski. Jedynki- sa w archiwum gg, bo obwieściłam światu tę nowinę, Dwójki, gdy miała bardzo wysoką gorączkę - a to wpisalam w taki zeszyt diety- musieliśmy założyć taki, ze względu na te Julki plamy. Więc są spisane. Kupiliśmy tez taki album dla dzidzi, ale średnio mi się to podoba, wolałabym zrobić sama. Jak przeczytałam o Twoim zeszycie, to az mi się oczy zaświeciły :) Naprawdę super!
Moja mama też nam kupiła album - to samo w srodku tylko z inna okładką, nie wiedziala, że juz taki mamy. Śmiejemy sie, że to dla drugiej dzidzi. Brrr.....

Ja dość skrzętnie gromadzę różności, skrzynka jest dość duża to i dużo się zmieści... tylko wciąż brakuje mi czasu żeby ją wykończyć, na razie ją pomalowałam i obkleiłam wstążeczką i obrazkami.... brakuje jeszcze napisów na wieku. Jak już skończę to pokażę :tak:

No jesteście po prostu super! Ja nie mialam takiej skrzynki. Ale pomysl jest super! I jeszcze samodzielne wykańczanie, no raj na ziemi, radocha jak dla przedszkolaka, uwielbiam robic takie rzeczy!!!!!!!!

Etykietki ze słoiczkow, no super po prostu!!!

Ja nie mam pampersa maleńkiego ,a już dawno myślałam o tym żeby jednego zachować. Julka ma takie zdjecie gdzie pampers Happy-z czerwoną obwódką - mam nadzieje ze jeszcze takie produkuja, siega jej niemal pod pachy:-D Pielucha wielka jak spodnie McHammera!!!!!!!!! :-D
Fajnie byłoby kiedyś porównać patrząc na pampersa jaka była malutka :-):-):-)

Jak chłopcy nie będą sentymentalni,to można pózniej podarować np.przyszłej synowej:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jej! masakra :-D :-D
I nagle legnie w gruzach obraz prawdziwego doskonałego FACETA, nad którym syn twoj pracowal przez lat 25-30!!
Nie wybaczyłby Ci chyba :-D

Chociaż jak myślę o sobie, to raczej rozczuliłabym się nad takimi pamiątkami i ucałowała mężulka w czółko, jak dzidziusia. Ciekawe czy spodobałoby mu się. Zapytajcie mężów i dajcie znać co oni na to :-)

reklama
Jedno co mi sie marzy to dac mala do mojej mamy na noc i isc na jakas dyskoteke i poszalec, wypic drineczki i SZALEC.....:-D:-D:-D

Nuśka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I to jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie dość, że siedzimy z małą, to jeszcze pokruszyły mi się znajomości co chodziły ze mną na takie imprezy!!!!!!!!
Idziemy zaszaleć??????????
Kurde!!!!!!!!! Czy te czasy wrócą?

Do góry