reklama
ja tez sie własnie zastanawiam tylko sie boje ze tylko tym spacerkiem pogorszechoc Werka juz chyba nieźle sie czujeI ja się witam :-)
Słonecznie to może u nas nie jest, ale jest dość ciepło. Zastanawiam się nawet, czy nie wyjść na spacer z Oliwką, choć jeszcze zdrowe nie jesteśmy.
mysia23
mama dwójeczki
Ja bym chętnie wyszła, ale jakiś kapuśniaczek leci z nieba....wiec nie ma mowy:--(
A tak w ogóle to nie wiem ja wklejacie dziewczyny te obrazki w życzeniach urodzinowych...ja nie mogę, tylko z gllitera mi sie jedynie udaje.,...inne nie ma szans ale ciamcia ze mnie
A tak w ogóle to nie wiem ja wklejacie dziewczyny te obrazki w życzeniach urodzinowych...ja nie mogę, tylko z gllitera mi sie jedynie udaje.,...inne nie ma szans ale ciamcia ze mnie
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ojej Irtasia, ty z tych chorób to się nie wyleczysz biedulka:-(
No a zebym nie miala za malo problemow to Chris mi dostal znowu goraczki to jest ku...nienormalne :-( tydzien temu skonczyl antybiotyk ,normalnie tylko siasc i plakac:-(
ciekawe co to za choróbsko go męczy :-( biedaczek
reklama
stanki3
Mamy lutowy'07 Początkująca(y)
kurcze irtasia trzymaj sie dzielnie, obyś tylko zwalczyła tą gorączkę.
Ja Jakubka też kładlam z ciepłą główką ale dałam mu paracetamol-ciekawe jak bedzie w nocy? kurcze juz mogłoby by ciepło, słonecznie dzieciaki mogłby szalec na spacerach, ogródkach itp, a i my lepiej bysmy sie czuły.
Ja Jakubka też kładlam z ciepłą główką ale dałam mu paracetamol-ciekawe jak bedzie w nocy? kurcze juz mogłoby by ciepło, słonecznie dzieciaki mogłby szalec na spacerach, ogródkach itp, a i my lepiej bysmy sie czuły.