rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
w całym domu krany z mieszaczem mam, tylko nie wiedziałam że to sie mieszacz nazywa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
opalona, a to dobre.opowiadaj jak było:-)
pewnie ładnie opalona jestes
foty;-):-)dawaj
Dziewczyny, macie w kuchniach baterie kranowe z mieszaczem
Cała masa baterii kranowych do kuchni ma mieszacz. Zastanawiam się, czy to dobry pomysł. Do filtra wlewam zawsze zimną wodę (potem ją wykorzystuję do zup, napojów itp) a z takiego mieszacza to chyba nie leci zupełnie zimna woda, nawet jak się ustawi rączkę kranu na zimną wodę Przynajmniej taki mam mieszacz pod prysznicem i nigdy nie uzyskuję zupełnie zimnej wody z niego, jest zawsze letnia, ale może to on szwankuje poprostu
No właśnie u nas też tak jest pod prysznicem, więc Tomek nie chce kupować już mieszacza do kuchni. Mi się natomiast podobają takie baterie kuchenne z wyciąganą słuchawką prysznicową, a one są tylko z mieszaczem,Gosia ja tak mialam na innym mieszkaniu jak ja bralam prysznic i ktos np puscil wode w kuchni to ja odrazu trzezwialam taka lodowa leciala