reklama
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kobietki powoli, najpierw musze sie oswoic z tym forum, czuje sie jak w domu, ale czuje sie jakos obco na razie jej juz stracilam nadzieje ze kiedykolwiek tu powróce! A tu taaaaka mila niespodzianaka, Jej jak sie ciesze!!!!!!!
Najpierw sobie popodziwiam Wasze cudeńka kochane, jej! juz roczek, niektorzy sa po, niektorzy przed!
Ale sie ciesze kobiety ze znowu tu jestem! No banan na twarzy, od ucha do ucha
Nie spodziewalam sie ze tak gladko pojdzie
Najpierw sobie popodziwiam Wasze cudeńka kochane, jej! juz roczek, niektorzy sa po, niektorzy przed!
Ale sie ciesze kobiety ze znowu tu jestem! No banan na twarzy, od ucha do ucha
Nie spodziewalam sie ze tak gladko pojdzie
Patri
Jej dzieciaczki Wasze takie słodkie!
Achy i ochy i w ogóle Juz wrzucam stronkę na szybkie wybieranie, jednym kliknięciem będę z Wami. Codziennie siedzę na necie.
Jejku, a ile mnie nie było? Chyba ostatnio coś szybko naskrobalam jak bylam w Tomaszowie u babci Igi - mojej mamy. Matko kochana, sto czterdziesci tysiecy lat temu...
U nas wszystko ok. dzidzius zdrów. Badania słuchu były (brala antybiotyk mogacyuszkadzac sluch, wtedy gdy byla w szpitalu w Miedzylesiu). Dostala certyfikat, że uszka ma zdrowe Serduszko idziemy przebadac w czerwcu. żebow ma 8 i ida nastepne 4. Chodzi juz, zaczela gdzieś 2 tygodnie przed urodzinkami.
Chrztu jeszcze nie miała
My ślubu tez nie mieliśmy
U ginekologa od porodu nie byłam
Generalnie jest wszystko super.
A oto moja cwaniurka malusia:
YouTube - piiiiić!!!! piiiiiiiić!!!!!!!!
Achy i ochy i w ogóle Juz wrzucam stronkę na szybkie wybieranie, jednym kliknięciem będę z Wami. Codziennie siedzę na necie.
Jejku, a ile mnie nie było? Chyba ostatnio coś szybko naskrobalam jak bylam w Tomaszowie u babci Igi - mojej mamy. Matko kochana, sto czterdziesci tysiecy lat temu...
U nas wszystko ok. dzidzius zdrów. Badania słuchu były (brala antybiotyk mogacyuszkadzac sluch, wtedy gdy byla w szpitalu w Miedzylesiu). Dostala certyfikat, że uszka ma zdrowe Serduszko idziemy przebadac w czerwcu. żebow ma 8 i ida nastepne 4. Chodzi juz, zaczela gdzieś 2 tygodnie przed urodzinkami.
Chrztu jeszcze nie miała
My ślubu tez nie mieliśmy
U ginekologa od porodu nie byłam
Generalnie jest wszystko super.
A oto moja cwaniurka malusia:
YouTube - piiiiić!!!! piiiiiiiić!!!!!!!!
Patri
Dobranoc Kobietki I Dziecinki.
Do Jutra
Do Jutra
ja Cię kręcę Patri no kopę lat!!! Witaj! Ile ja się razy zastanawiałam co u Was... fajnie, że jesteś, naprawdę - strasznie się cieszę, buźka!!!
u nas dzisiaj sajgon, korzystam z okazji, że dzieciaki jeszcze kimają i piszę bo potem to już chyba nie będzie szans - dziś impreza
żeby nie było tak wesoło połowa gości nam się w ostatniej chwili wykruszyła - teść w szpitalu, szwagierka ciężarna ma leżeć, dwie następne chore itd...
nic to będzie kameralnie tylko kto to wszystko pozjada???
może macie ochotę na imprezkę -zapraszam
u nas dzisiaj sajgon, korzystam z okazji, że dzieciaki jeszcze kimają i piszę bo potem to już chyba nie będzie szans - dziś impreza
żeby nie było tak wesoło połowa gości nam się w ostatniej chwili wykruszyła - teść w szpitalu, szwagierka ciężarna ma leżeć, dwie następne chore itd...
nic to będzie kameralnie tylko kto to wszystko pozjada???
może macie ochotę na imprezkę -zapraszam
reklama
Patri o w morde na troszke zniknełasale dobrze ze juz z powrotem a Julaczek ma nadal takie duże brązowe oczka śliczne
Stanki nie smutaj sie bedzie dobrze zobaczysz główka do góry kazdy ma gorsze i lepsze dni i te lepsze napewno niedlugo do ciebie przyjdą
Stanki nie smutaj sie bedzie dobrze zobaczysz główka do góry kazdy ma gorsze i lepsze dni i te lepsze napewno niedlugo do ciebie przyjdą