reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Czytam wasze różne posty i sa takie wesołe, a ja cos ostatnio ciągle zmęczona i nabuzowana, kłócę się z mężem i mam wszystkiego dośc!!!! Licze tylko na to że uda mi się od marca isc do pracy i może bedzie lepiej......któż to wie:-(czasami mam dośc tego mojego faceta, moze lepiej by mi było jakbym była sama

Cześć Mamy lutowe i ich Roczne Pociechy!!!!!!
Udalo się po stu latach wreszcie wejsc na to forum bez wiekszych problemów. Witam w domu :D:D:D:D:D
Ależ mi brakowało Was. Przez tyle miechów posiłkowałam się jakimiś lipnymi rozmaitymi stronami internetowymi, książkami, radami przedpotopowych babć i cioć , zamiast brać czynny udział w tych naszych dyskusjach i wymieniać się doświadczeniami!
Ach, co za strata.
Ale juz mam nadzieje po klopotach z logowaniem.
Pamietacie mnie baby jeszcze?
Pozdrawiam
Pat
PS. Z przyczyn oczywistych nie nadrobie zaleglosci w czytaniu........... zeszloby mi sie do przyszlego roku.....

STANKI glowa do gory!!!! kazdy ma swoje lepsze i gorsze dni....i chyba w kazdym zwiazku sa upadkii wzloty...trzymam za Ciebie kciuki! I rozchmurz sie! Niedlugo przyjdzie wiosna!!!

Patri!!! Ja też jestem w szoku, ale bardzo, ale to BARDZO się cieszę że znów będziesz z nami! :)))))))))))))))))))
PISZ KOBITO!!!!!! Co u Ciebie, co u Julci i jak najszybciej pokaż nam jej zdjęcia, pewnie jest juz przepiekną panienką :)))

Oj Stanki.
Nie łam się. Sa gorsze i lepsze chwile. Momentami mysle tak samo jak Ty, moze lepiej samej. Jak bum cyk cyk. Nie czuje wcale oparcia, a romantyzm poszedl sobie od nas :( Ale jak tak ogarne wszystko ogółem, to sie ciesze ze jestem w tym czlowiekiem, ze mamy nasza dzidzie, jakos tak lepiej skupiac sie na tych dobrych stronach niz tych mniej dobrych. Lepiej puszczac w niepamiec jakies niesnaski.
Tutaj wsrod dziewczyn naprawde mialam wsparcie w ciezkich chwilach.
Trzym sie. Buziaki :) :*

reklama
Do góry