reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
U nas tez slonko swieci az milo tylko na dworze nie bardzo taki mrozik sie czuje jest 8 stopni:baffled: ale ogolnie jest super:tak:. Dzisiaj mam narazie tylko 37,3 ale polamana dalej jestem oj chyba sie stazeje:baffled:. No ponazekalam i az mi lepiej:-p

U nas też słonecznie i mroźno, od rana się pakuję, bo jedziemy do Szklarskiej na 5 dni, ale się cieszę, odpocznę od garów, sprzątania itp. i itd:-D:-D:-D

Miśka, miłego wypoczynku życzę :tak:

U nas słoneczko za oknem, ale ciepło nie jest, trawa i chodniki przed domem pociągnięte szronem.
Ja dziś po południu idę do lekarza, a właściwie idziemy, bo zaraziłam Tomka :baffled:
Na dodatek Oliwka też coś jakaś niewyraźna, grymaśna, oby i ona się nie zaraziła :eek: Chociaż może to być też reakcja po szczepieniu na odrę lub wychodzący właśnie 4 ząbek.

reklama
Do góry