reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
mam wyrzuty sumienia, że Was zaniedbuję :zawstydzona/y:
tylko nie wiem czy komuś mnie brakuje hehe
ale tak serio to mam mały kołowrotek i nawet nie ma szans na przeczytanie wszystkiego co piszecie a co dopiero pisanie... no i dziś dostałam kiepską wiadomość - umarła moja znajoma, smutny dzień :-:)-:)-(

:-D:-D
mam wyrzuty sumienia, że Was zaniedbuję :zawstydzona/y:
tylko nie wiem czy komuś mnie brakuje hehe
ale tak serio to mam mały kołowrotek i nawet nie ma szans na przeczytanie wszystkiego co piszecie a co dopiero pisanie... no i dziś dostałam kiepską wiadomość - umarła moja znajoma, smutny dzień :-:)-:)-(
Tak,tak zaniedbujesz nas:-D:-D:-D:-D:-D
Ale wybaczam,mam urwanie głowy z jednym małym Bąblem,a co dopiero z dwójka,tak jak Ty.
Pewnie,że Ciebie brakuje,pisz jak możesz najczęściej.:tak:
No i przykro z powodu śmierci znajomej,współczuje bardzo:no:.Nie smuć się.:tak:

Rozalka dzięki :-)
nie spałam prawie wcale... pewnie dziś dowiem się kiedy pogrzeb, zależy czy będą jej sekcję robić aj jakie to życie jest pokręcone noo
podobnie było z chrzcinami Pyśki w piątek pogrzeb dziadka a w sobotę chrzciny... a teraz z roczkiem

dobra już nie smęcę, mam dzisiaj plan bojowy- posprzątać zabawki dziewczyn. Zrobię pożyteczną rzecz i przy okazji nie będę miała czasu myśleć o smutkach

miłego dnia dziewczyny

wiadomosc:
susumali ma mozliwosc wysłania tylko 2 wiadomosci dziennie.(nie zna przyczyny)
wie co u kogo ale nie moze odpisac (juz dzis:-()

BUZIAKI SUSU ,UCAłUJ LULU

reklama
Do góry