reklama
agusia9915
Matka wariatka
u nas nie
wczoraj było slicznie a dzis bleeeeeeeeeeeeee
dokładnie wczoraj termomert nawest wskazywał 10 stopni a dzisiaj szaro pewnie bedzie padacu nas nie
U nas teeeeeeż Tylko co z tego, jak muszę tkwić w pracy przed kompem do 17stej
Współczuję:-(
Ja właśnie skończyłam robotę w biurze i jadę na budowę A pogoda piękna, wiosennie się zrobiło. Tylko ciśnienie chyba spada, bo głowa mi pęka..
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Dzien dobry
Pogoda piekna, zonkile kwitna, ptaszki cwierkaja. Wczoraj nawet widzialam dwa kwitnace drzewa - rewelka.
Wiosna, wiosna.
Pogoda piekna, zonkile kwitna, ptaszki cwierkaja. Wczoraj nawet widzialam dwa kwitnace drzewa - rewelka.
Wiosna, wiosna.
agusia9915
Matka wariatka
powiadasz ,ze wszystko z ziemi wychodzi;-)
agusia9915
Matka wariatka
poszukiwana susumali;-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
U nas też, właśnie jesteśmy po spacerku i Wiki smacznie śpiU nas pogoda rewelka :-) sloneczko i te sprawy:-) i zero wiatru normalnie wiosna:-)
reklama
W sobotę byliśmy u znajomych, Michaś bawił się z kolegą (4 miesiące starszym). Był tylko jeden "problem" - ten mały to też Michał i jak ktoś mówił "Michałku" to odwracali się obaj i zawsze któryś był zdezorientowany - wołają mnie, a wcale na nie nie patrzą i nie do mnie mówią:-).
A ja patrzyłam z zazdrością na ich mieszkanie - mieszkają w domku, na piętrze u rodziców. W pokoju normalne meble, krzesełko dla dziecka, z 5 dużych zabawek wielkości jeździka, dużo mniejszych i tyle miejsca wolnego, co u nas w maksymalnie uporządkowanym największym pokoju. A nasze mieszkanie wcale nie jest malutkie, przy jednym dziecku wręcz idealne, tyle, że "duży" pokój ma coś koło 2,5 na 4 metry i balkon na krótszej ścianie, więc nie da się optycznie skrócić meblami. Za to lokalizację mamy taką, że o przeprowadzce nie bardzo chce się nam myśleć
A ja patrzyłam z zazdrością na ich mieszkanie - mieszkają w domku, na piętrze u rodziców. W pokoju normalne meble, krzesełko dla dziecka, z 5 dużych zabawek wielkości jeździka, dużo mniejszych i tyle miejsca wolnego, co u nas w maksymalnie uporządkowanym największym pokoju. A nasze mieszkanie wcale nie jest malutkie, przy jednym dziecku wręcz idealne, tyle, że "duży" pokój ma coś koło 2,5 na 4 metry i balkon na krótszej ścianie, więc nie da się optycznie skrócić meblami. Za to lokalizację mamy taką, że o przeprowadzce nie bardzo chce się nam myśleć