reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

czy można zmenic date w aparacie jak juz zrobilam zdjecia bo dopiero teraz zauważyłam ze mamy zle ustawiona
ogolnie chodzi mi o to żeby na tych zdjecia co dzisiaj zrobiłam była data dzisisiejsza bo mi pokazuje 12 stycznia
czy ktos mnie zrozumiał bo tak się zakreciłam:baffled:
Nie wiem czy można zmienić w aparacie, tzn nie wiem, czy się zmieni data na zrobionych już zdjęciach, ale można po zciągnięciu do komputera przerobić tę datę lub całkowicie ją wymazać w Fotoshopie :tak:

reklama
Hej lutowe mamy! Jeszcze jedna wam przybywa.Jestem w 10 tyg. według OM termin mam na 11 lutego, na pierwszym USG wyszło, że 5. Dzidziuś miał wtedy 8 tyg. i 15 mm. 28 lipca mam badanie genetyczne, tak na wszelki wypadek. Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze, ale mimo wszystko troche się boję.Trzymam kciuki za wszystkie forowiczki.
[
Dawno temu dołączyłam, wtedy z działających do dziś były: Martula, Wiśnia i Ol:-D

matylda_m pisze:
Witajcie :)
Chciałam się z Wami przywitać:) Mam na imię Matylda, mieszkam w Opolu i mam termin na 28 lutego.
Dopiero odkryłam forum babyboom i jestem na etapie wdrażania :)
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamusie:)

A ja znalazłam BB przypadkiem, jak szukałam czegoś w necie:tak:
Widzieliśmy, że będzie dziewczynka, jak widać troszkę śpieszyło się Małgosi na świat:-)

Cześć, lutówki!
Mam wielką nadzieję, że do was dołączę. U lekarza jeszcze nie byłam, ale robiłam dziś test i jasna, bo jasna, ale była ta druga kreska. Wg moich wyliczeń - powinnam załapać się na pierwszą połowę lutego :D

Cóż, pierwszy post na forum to to nie był, ale pierwszy na lutówkach:-) Pomyśleć, że to już taki kawał czasu - ponad półtora roku:tak:
Trafiłam tu dzięki siostrze - od paru lat forumuje na kwietniówkach:-)
A co do płci - raz chciałam chłopca, raz dziewczynkę, ale przeczuć nie miałam. Tylko irytowało mnie, jak wszyscy mi wróżyli - z apetytu, kształtu brzucha itp

Mnie tez wpienialo jak mowiono mi co bedzie. A do tego niektorzy mieli do mnie pretensje ze nie chce wiedziec wczesniej czy to dziewczynka czy chlopiec. Rodzina meza bardzo chciala chlopca ( u nich to bylo rozpatrywane wrecz w charakterze tragedii rodzinnej ze nie ma wnuka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) i niektorzy wrecz wmawiali mi ze bedzie chlopiec, bo: ja mam same siostry, bo Przemek na pewno bedzie mial syna, bo ....pierdu pierdu. A Milena wywinela im numer :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie-mam nadzieje , ze nie za późno żeby jeszcze się dołączyć choćby na chwilkę:-)) Moja dzidzia tez przyjdzie na świat w lutym.
Pozdrowienia, M. lat 26

Zrobiło się tak refleksyjnie i wspominkowo ,ze tez postanowiłam odnaleźć swojego pierwszego posta:-):-D

reklama
Czy tu jest dzial powitania?bo ja sie chcialam ze wszystkimi lutowymi Mamami przywitac i krotko przedstawic. NAleze do Was, na 5 lutego mam date porodu i spedzam godzinai w necie aby jak najwiecej sie o ciazy, narodzinach i wychowaniu dowiedziec. :nerd:

to moj perwszy post. i tak jakpisalam natknelam sie na orum szukajac infomacji o ciazy...
i czulam ze bedzie dziewczynka....no i jest!!!

Do góry