Nie wiem czy można zmienić w aparacie, tzn nie wiem, czy się zmieni data na zrobionych już zdjęciach, ale można po zciągnięciu do komputera przerobić tę datę lub całkowicie ją wymazać w Fotoshopieczy można zmenic date w aparacie jak juz zrobilam zdjecia bo dopiero teraz zauważyłam ze mamy zle ustawiona
ogolnie chodzi mi o to żeby na tych zdjecia co dzisiaj zrobiłam była data dzisisiejsza bo mi pokazuje 12 stycznia
czy ktos mnie zrozumiał bo tak się zakreciłam
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Dawno temu dołączyłam, wtedy z działających do dziś były: Martula, Wiśnia i OlHej lutowe mamy! Jeszcze jedna wam przybywa.Jestem w 10 tyg. według OM termin mam na 11 lutego, na pierwszym USG wyszło, że 5. Dzidziuś miał wtedy 8 tyg. i 15 mm. 28 lipca mam badanie genetyczne, tak na wszelki wypadek. Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze, ale mimo wszystko troche się boję.Trzymam kciuki za wszystkie forowiczki.
[
agusia9915
Matka wariatka
Witam
miałam meza na sniadaniu
dziekujemy TOMEK;-):-):-):-):-)
miałam meza na sniadaniu
dziekujemy TOMEK;-):-):-):-):-)
agusia9915
Matka wariatka
witamy :-)
gdzie byłaś jak Cie nie było
czyli bedzie kolejny post w wątku seks po porodzie
w domu ;-)(małe awanti o kompa)
no i maluje łazienke
mam @ a tak ja nie lubie wiec nie bedzie
matylda_m pisze:Witajcie
Chciałam się z Wami przywitać Mam na imię Matylda, mieszkam w Opolu i mam termin na 28 lutego.
Dopiero odkryłam forum babyboom i jestem na etapie wdrażania
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamusie
A ja znalazłam BB przypadkiem, jak szukałam czegoś w necie
Widzieliśmy, że będzie dziewczynka, jak widać troszkę śpieszyło się Małgosi na świat:-)
Cześć, lutówki!
Mam wielką nadzieję, że do was dołączę. U lekarza jeszcze nie byłam, ale robiłam dziś test i jasna, bo jasna, ale była ta druga kreska. Wg moich wyliczeń - powinnam załapać się na pierwszą połowę lutego
Cóż, pierwszy post na forum to to nie był, ale pierwszy na lutówkach:-) Pomyśleć, że to już taki kawał czasu - ponad półtora roku
Trafiłam tu dzięki siostrze - od paru lat forumuje na kwietniówkach:-)
A co do płci - raz chciałam chłopca, raz dziewczynkę, ale przeczuć nie miałam. Tylko irytowało mnie, jak wszyscy mi wróżyli - z apetytu, kształtu brzucha itp
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Mnie tez wpienialo jak mowiono mi co bedzie. A do tego niektorzy mieli do mnie pretensje ze nie chce wiedziec wczesniej czy to dziewczynka czy chlopiec. Rodzina meza bardzo chciala chlopca ( u nich to bylo rozpatrywane wrecz w charakterze tragedii rodzinnej ze nie ma wnuka) i niektorzy wrecz wmawiali mi ze bedzie chlopiec, bo: ja mam same siostry, bo Przemek na pewno bedzie mial syna, bo ....pierdu pierdu. A Milena wywinela im numer
madzix
Fanka BB :)
Witajcie-mam nadzieje , ze nie za późno żeby jeszcze się dołączyć choćby na chwilkę:-)) Moja dzidzia tez przyjdzie na świat w lutym.
Pozdrowienia, M. lat 26
Zrobiło się tak refleksyjnie i wspominkowo ,ze tez postanowiłam odnaleźć swojego pierwszego posta:-)
czesc, jestem kasia mam 22 lata i zostane mama prawdopodobnie 16 lutego 2007 pozdrawiam
to moje pierwsze slowa na bb. trafilam przypadkiem
reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Czy tu jest dzial powitania?bo ja sie chcialam ze wszystkimi lutowymi Mamami przywitac i krotko przedstawic. NAleze do Was, na 5 lutego mam date porodu i spedzam godzinai w necie aby jak najwiecej sie o ciazy, narodzinach i wychowaniu dowiedziec.
to moj perwszy post. i tak jakpisalam natknelam sie na orum szukajac infomacji o ciazy...
i czulam ze bedzie dziewczynka....no i jest!!!