reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja na forum natknęłam się szukając wszelkich informacji na temat ciąży. Na początku poprosiłam o wpisanie na listę lutówek, to mój pierwszy post z 24 września 2006r:

Cześć, mam ma imię Kasia, mam 36 lat. Termin mam na 3 lutego, także proszę mnie też dopisać do listy lutóweczek :)

a potem jakiś czas się nie odzywałam, bo nie umiałam trafić na inne strony lutówek. Nigdy wcześniej nie uczestniczyłam w żadnym forum, więc nie za bardzo miałam pojęcie co i jak. Po jakimś czasie jednak udało mi się rozszyfrować o co w tym wszystkim chodzi i zaczęłam się udzielać i to bardzo intensywnie, jak widać, bo to już mój 5611 post :-D

reklama
A jak szukałam swojego pierwszego posta, trafiłam na posta Lil kate, w którym pisała, że czeka na Franka :-D No a zamiast Franka wyszła Martynka :-)

Ja natomiast od początku czułam, że mam dziewczynkę, a potem potwierdzili mi to 2 razy lekarze podczas USG. A u Was jak z tym było :confused:

ja miałam niespodzianke az do samego konca a zprzeczuciem roznie to bywała raz byłam pewna ze chlopiec innym razem ze dziewczynka:tak:

Ja mialam przeczucie ,ze to bedzie dziewczynka ,lekarz potwierdzi z 3 razy ze to dziewczynka a za 4 razem wyskoczyl mi z chlopakiem (usg mialam co wizyte) ja juz mialam nakupywane ciuszki dziewczece i troszke sie wkurzylam ale jakos specjalnie sie tym niemartwilam i na nastepnych wizytach mowil ze to dziewczynka ale juz niewiezylam mu do konca , dopiero jak poszlam na badania planetarne (czy jakos tam) to babka potwierdzila dziewczynke no to bylam juz spokojna:-D:-):tak:

jak trafiłyście na forum :confused: przyznać się ;-):-p

Ja pierwszy post napisałam na wątku "jaki wózek dla naszego skarba", bo szukała opinii o x-landerze...i tak tu sie znalazłam... przedstawiłam sie dopiero 10 dni poźniej, bo nie umiałam sie rozeznać na forum...:-:)zawstydzona/y:

ja miałam niespodzianke az do samego konca a zprzeczuciem roznie to bywała raz byłam pewna ze chlopiec innym razem ze dziewczynka:tak:

To tak samo jak ja - jeszcze pamietam jak juz majac skurcze parte mowilam mezowi ze za kilka minut zobaczymy czy jest Milenka czy Milosz :tak::tak:

czy można zmenic date w aparacie jak juz zrobilam zdjecia bo dopiero teraz zauważyłam ze mamy zle ustawiona
ogolnie chodzi mi o to żeby na tych zdjecia co dzisiaj zrobiłam była data dzisisiejsza bo mi pokazuje 12 stycznia
czy ktos mnie zrozumiał bo tak się zakreciłam:baffled:

reklama
A ja trafiłam na forum,bo szukałam informacji na temat pielęgnacji niemowląt.No i jestem...
A od początku czułam,że będę miała chłopca.Wszystkim mówiłam,że mam takie przeczucie.No i miał być Kubuś lub Wojtuś.Ale to pierwsze imię bardzo się mężowi podobało.:-D:-D:-DNo i jest nasz Kubulek-Rozrabiaka!

Do góry