reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
My też z mężem zapieraliśmy sie, ze szybko nie będzie dziecka kolejnego, ja w sumie po porodzie byłam wykończona, nie chciało mi sie kolejnej dzidzi...ale powiem wam, zę też coraz częściej zmyśle o rodzeństwie dla małego...mnie może i wygodniej z jednym, ale on sam..:baffled::baffled: Widzę jak moja młodsza siostra sie meczy, nie ma nikogo - tak jak ja z bratem byliśmy..i chyba nie chce by Fili tak miał...ale ja jestem tak wielka realistka, ze mój rozum i chłodna kalkulacja szybko sprowadza mnie na ziemie i wiem, że chyba nie czas ...:sorry2::sorry2: A tylu znajomych i rodziny biedzie miało dziedzie w 2008 roku - jedno bobo sie juz urodziło - 6 stycznia, teraz czekamy na drugie - termin na 17 stycznia...:-D

Wiśnia
w jakim wieku był Izunia jak zaszłaś w ciąże ?
Aaaa śliczna Pysia na avatarku...:tak::tak::-)

Izka miała dokładnie 2 lata i 2 miesiące jak zmajstrowaliśmy Pyśkę :tak:

Kupiliśmy dziś komplet wypoczynkowy (kolor trochę ciemniejszy w realu):

Przywiozą we wtorek lub w czwartek. Powierzchnia spania jest spora: 150 x 200 cm, a więc będzie nam w trójkę zdecydowanie wygodniej (do tej pory spaliśmy na łóżku 130 x 200 cm).

Kasiad bardzo ładny ten komplet.Mi tez się marzy nowe łóżko....Dzis nawet oglądalismy i wtedy wywalimy tego naszego śmierdziucha.

Dzięki za miłe przywitanie.
Kasiad ja mam prawie identyczny komplet tylko poduszki inaczej rozwiązane i przy fotelach drewno bardziej zaokrąglone.

reklama
Witaj E-lona:tak:
Kasiad,jak Wy sie miesciliscie na 1,3 m?:szok:U nas przy 1,8 m jakos ciasno z kondziem w srodku.Jak bedziemy zmieniac,to zdecydowanie na taki sam rozmiar:tak:

Do góry