reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Wiesz co rozalka Zosia chodzi w kozakac po domuWitamy bibinka!
Dziewczyny,nie wiem czy juz to było,nie pamietam,ale czy wasze maluchy chodza w papciach?Ja Kubie zakładam na pół godzinki dziennie,bo skubaniec nawet butów nie chce założyć.Wszystko ściąga,więc go przyzwyczajam,by na wiosnę chciał załozyc.No i jak idziemy na gościnę,a wiem,że mają zimno od podłogi.
, bo nie chce ich ściągnąć a jak je tylko zauważy bierze- przychodzi do mnie i pokazuje że chce wdziać na nogę, ale nie umie i wydaje taki dźwięk mmmmmmmm mmmmmmm
więc musze jej ubrać....ale zdejmowanie cięzko mi idzie bo zosia płacze
Emilka na płaskich powierzchniach chodzi w bucikach których na szczęście nie daje rady zdjąć a na miękkich w skarpetkach typu łóżeczko zakładam jej jak tylko zaczeła pewnie chodzic trzymając się mebli jakos boje się płaskostopia ;-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Wisnia,dostep do zamknietego maja tylko aktywne,zaufane forumowiczki.A Ciebie nie było bardzo długo...
Dobrze wiedzieć w końcu Bo też się zastanawiałam co jest, że nie mogę wejść Pisałam kilkakrotnie i żadna z Was mi nie odpowiedziała. Przynajmniej teraz wiem kogo tyczy się wątek zamknięty
A co do Twojego pytania Rozalka to ja zakładam swojemu Smykowi papcie, bo u mnie na dole na podłogach tylko terakota i panele, i strasznie zimno przez to miał w stópki w samych skarpetkach - nawet jak miał grube frotowe. Ale jak nie biega to mu zdejmuje, żeby nóżki mu odpoczęły
Wiśnia i bibinka witajcie no troche was nie było
Witamy witamy.....
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No własnie Kuba tez jakos pewniej stoi w bucikach.Musze mu kupić jakies paputki,bo te co ma jakies za sztywne są.Polecacie coś?Czy z materiału,czy ze skórki typu sandałki?Sama nie wiem.Od czasu do czasu bym mu zakładała.Julka tez nosi w domu paputki, na skarpetki mamy za zimno
ale nawet zauwazylam ze stopki lepiej stawia w bucikach....ma je usztywnione troszke...
Buciki Dorota firmy Zetpol 5 KOLORÓW !!!! roz22 (290161257) - Aukcje internetowe Allegro
Julka nosi takie paputki, zginaja sie w paluszkach nie na srodku i maja isztywniana pietke....
Julka nosi takie paputki, zginaja sie w paluszkach nie na srodku i maja isztywniana pietke....
reklama
my mamy coś takiego ale z wycięciem na palcach
Buciki Dorota firmy Zetpol 5 KOLORÓW !!!! roz22 (290161257) - Aukcje internetowe Allegro