reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

No właśnie Kuba tez chodzi w skarpetach z antyposlizgiem,ale na troszke mu zakładam,bo pózniej będzie ryk,jak się zupełnie nie przyzwyczai.:tak:

reklama
Witamy bibinka!

Dziewczyny,nie wiem czy juz to było,nie pamietam,ale czy wasze maluchy chodza w papciach?Ja Kubie zakładam na pół godzinki dziennie,bo skubaniec nawet butów nie chce założyć.Wszystko ściąga,więc go przyzwyczajam,by na wiosnę chciał załozyc.No i jak idziemy na gościnę,a wiem,że mają zimno od podłogi.:tak:
Wiesz co rozalka Zosia chodzi w kozakac po domu :sorry2:
, bo nie chce ich ściągnąć a jak je tylko zauważy bierze- przychodzi do mnie i pokazuje że chce wdziać na nogę, ale nie umie i wydaje taki dźwięk mmmmmmmm mmmmmmm
więc musze jej ubrać:-p....ale zdejmowanie cięzko mi idzie bo zosia płacze :sorry2:

Emilka na płaskich powierzchniach chodzi w bucikach których na szczęście nie daje rady zdjąć a na miękkich w skarpetkach typu łóżeczko :tak:zakładam jej jak tylko zaczeła pewnie chodzic trzymając się mebli jakos boje się płaskostopia ;-)

Wisnia,dostep do zamknietego maja tylko aktywne,zaufane forumowiczki.A Ciebie nie było bardzo długo...:sorry2:

Dobrze wiedzieć w końcu:-p:sorry2: Bo też się zastanawiałam co jest, że nie mogę wejść:confused: Pisałam kilkakrotnie i żadna z Was mi nie odpowiedziała. Przynajmniej teraz wiem kogo tyczy się wątek zamknięty:sorry2:

A co do Twojego pytania Rozalka to ja zakładam swojemu Smykowi papcie, bo u mnie na dole na podłogach tylko terakota i panele, i strasznie zimno przez to miał w stópki w samych skarpetkach - nawet jak miał grube frotowe. Ale jak nie biega to mu zdejmuje, żeby nóżki mu odpoczęły:tak:

Julka tez nosi w domu paputki, na skarpetki mamy za zimno:dry::confused:
ale nawet zauwazylam ze stopki lepiej stawia w bucikach....ma je usztywnione troszke...

Julka tez nosi w domu paputki, na skarpetki mamy za zimno:dry::confused:
ale nawet zauwazylam ze stopki lepiej stawia w bucikach....ma je usztywnione troszke...
No własnie Kuba tez jakos pewniej stoi w bucikach.Musze mu kupić jakies paputki,bo te co ma jakies za sztywne są.Polecacie coś?Czy z materiału,czy ze skórki typu sandałki?Sama nie wiem.Od czasu do czasu bym mu zakładała.

reklama
Do góry