reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Kochane Susumali i Lailusiu, WESOŁYCH ŚWIĄT! Szczęśliwej podróży, smacznej Wigilii a potem dużego worka prezentów! :-)

tissle2pb8.gif

Susu, Kochana dużo zdrowia, radosnych Świat Bożego Narodzenia oraz szczęsliwego Nowego Roku.......szczesliwej podrozy i wszystkiego naj naj.....Buziaki dla Lailusi
titounenoelfauteuilye2.gif

I my sie przyłączamy do życzeń!!!

Wróciłam od fryzjera i znowu nie zadowolona..rozjaśniam włoski, i tam gdzie miałam farbę to kolor słabo złapał, a na 4cm odrostu dość mocno i jest różnica...i jest prawie rudy...:zawstydzona/y::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam już dość nieudanych prób farbowania :cool::cool::cool:

a ja chcialam juz teraz zlozyc WAM ZYCZENIA ZDROWYCH RODZINNYCH i RaDOSNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA:tak::-D I MILEJ ZABAWY W SYLWESTRA :-)
bowiem wyjezdzam jutro do Polski do rodziny a tam nie mam internetu...wiec najprawdopodobniej znow napisze pod koniec roku albo juz w nastepnym....nie wiem czy dam rade tyle czasu bez WAS.:confused::happy2:...buziaki!!!!!

od nas równiez najserdeczniejsze życzenia świąteczne :-)

Wróciłam od fryzjera i znowu nie zadowolona..rozjaśniam włoski, i tam gdzie miałam farbę to kolor słabo złapał, a na 4cm odrostu dość mocno i jest różnica...i jest prawie rudy...:zawstydzona/y::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam już dość nieudanych prób farbowania :cool::cool::cool:

dziewczyny mają racje raczej fryzjer do niczego a miałaś rozjaśniaczem robione czy jak piszesz farbę:confused: bo farba zawsze tak działa i ja już wołam o rozjaśniacz :cool2: mimo że bardziej niszczy włosy :-p

reklama
dziewczyny mają racje raczej fryzjer do niczego a miałaś rozjaśniaczem robione czy jak piszesz farbę:confused: bo farba zawsze tak działa i ja już wołam o rozjaśniacz :cool2: mimo że bardziej niszczy włosy :-p

ja chciałam rozjaśniacz, ale powiedziała, ze niszczy włosy i dała farbę...łiii, co ja mam zrobić...juz mi głupio kolejny raz do niej iść w tak krótkim czasie...już raz taki numer zrobiłam...teraz już nie mam zamiaru do niej iść..tylko co gorsze na 19 stycznia zapisałam sie na czesanie na bal..jak pójdę gdzie indziej farbę kłaść, to ona zauważy przecież:wściekła/y::no::wściekła/y::no:

Do góry