reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Agusia, a jaką kwotę przelewałaś? Bo może to jest jakiś procent od kwoty :confused: Ja mam na osiedlu Bank Śląski, w poniedziałek wdepnę zapytać.

Kasiad bardzo polecam konto Komfort w ING Banku Slaskim.PLace 15 zl miesiecznie i mam przelewy przez internet za 0 zł ikorzystam za darmo ze wszystkich bankomatow(bez prowizji).Jestem mega zadowolona:tak:.Aby miec konto internetowe musisz miec Jave i reszte juz dosc latwo instalujesz:tak:.

Mieszkam w wieżowcu.Ale tu ludzie zachowują sie jakby mieszkali w akademiku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Gdzieś jest impreza. Muzyka i głośne basy niosą sie po ścianach wszędzie. A teraz na dodatek ktoś inny zaczął walic, żeby tamtych uciszyc. Mam nadzieję, ze na wiosnę zaczniemy budowac dom, żebym tylko do tego czasu nie zwariowała.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Oj wiem coś o tym...sama mieszkam w bloku...wczoraj cały wieczór ktoś wiercił i walił młotkiem :wściekła/y: marzę o wyprowadzce..najlepszy byłby własny wolnostojący dom ;-)

Mieszkam w wieżowcu.Ale tu ludzie zachowują sie jakby mieszkali w akademiku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Gdzieś jest impreza. Muzyka i głośne basy niosą sie po ścianach wszędzie. A teraz na dodatek ktoś inny zaczął walic, żeby tamtych uciszyc. Mam nadzieję, ze na wiosnę zaczniemy budowac dom, żebym tylko do tego czasu nie zwariowała.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Oj współczuje szczerze tak jest własnie w blokach, mieszkalam to zdaje sobie sprawe, teraz mieszkam w pryw domku i jest lepiej lepiej lepiej :tak:

Myślałam, że w dalszym ciągu coś z BB, bo tu taka cisza, ale okazuje sie, ze żadna lutówka tu nie zagląda. A moje dzieci sie akurat pospały i mam trochę czasu.:baffled: No to w takim razie pozdrawiam Was

reklama
Do góry