reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Susu cieszę się, że poprawiłam Ci nastrój :tak:

Zadzwoniłam do weta, naszemu piesowi nic nie powinno się stać po tej wybuchowej mieszance :-p
Co najwyżej Lolek będzie puszczał dziś w nocy smrodliwe bąki z bańkami mydlanymi :-p
Ech.. a mówi się, że beagle to łagodna i inteligentna rasa:sorry:

reklama
matylda :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D

Ale swoją drogą, to Wolf (nasz pies) ostatnio zjadł Stasiową kupkę z nocnika, wzięłam Stasia do pokoju, żeby Mu pieluszkę założyć i idę potem do łazienki a w nocniku puściusieńko i czyściusieńko!!! MASAKRA!!!!

matylda :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D

Ale swoją drogą, to Wolf (nasz pies) ostatnio zjadł Stasiową kupkę z nocnika, wzięłam Stasia do pokoju, żeby Mu pieluszkę założyć i idę potem do łazienki a w nocniku puściusieńko i czyściusieńko!!! MASAKRA!!!!

:-):-):-):-)Hehehe, następny koprofil :tak::-D:-D
Lolek właśnie próbuje władować się na kanapę, ale nie nieee... tę noc (i następne, będę twarda) spędzi na dywanie. To i tak zbyt eleganckie miejsce jak na jego ostatnie upodobania :-p

ja też sie witam :tak:ja własnie pzed chwila wstałam i choc spałam prawie 10 godzin to sie nie wyspałam:no::sorry2:
wiecie jaka ze mnie gapa zapomniałam o zaliczeniu ktore jutro mam i nic sie nie uczyłam :wściekła/y:dzisiaj bede siedzie nad książkami zobaczymy co w jeden dzien moj mózg jest wstanie pochlonąć :rofl2:

reklama
Do góry