reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
mysia, suwaczek Magdusi jest ok. Madzia się urodziła w zaduszki, czyli 2 listopada. Mam już pełnoprawną trzynastolatkę.

Czyli bardzo spóźnione życzonka urodzinowe dla Madzi...
No i gratulacje z uzyskania prawa dysponowania własnością, co prawda ograniczonych, ale zawsze to coś...:-D:-D:-D

Witam lutóweczki !!!
Troszkę mnie nie było, mam nadzieję że jeszcze mnie pamietacie, ale totalny brak czasu mnie dopadł i jakis taki wielki dół ze trudno mi z niego wylezc, nawet kompa mi sie nie chce wlaczac. Super szkraby wam rosna, moj tez smiga w gore.
Nadchodza siweta, czas radosci a mi wogole nie do smiechu.
7 grudnia przenosimy sie do Szkocji i przez to juz taka nerwowkw mam ze bez kija nie podchodzic hihi. No i te swieta mnie dobijaja, w sierpniu pochowalam tate, mamuska zostala w Polsce sama a za zadne skarby swiata nie chce tu przyjechac, jak ona sobie da rade, to pierwsze święta bez ojca, kurde ale wam smuce, nic mykam bo was zanudze na smierc. Jak sobie czlowiek tak "pogada" to mu lepiej troszeczke (guzik prawda)

Buziaczki dla mamusiek i cudownych szkrabków.

a ja musze zniknac na jakis czas bo mam do napisania prezentacje nt "metody badan klimatologii historycznej na podstawie historycznych danych nienumerycznych".

takze troche sie musze napracowac, a gotowe ma to byc na piatek. takze do zobaczonka w weekend:tak:

Lil Kate, no wszystko kumam z tytułu tematu chodzi o to że na podstawie historycznych danych nienumerycznych będziesz pisać o metodach badan klimatologii historycznej :-D:-D:-D no to powodzenia i do zobacznia za tydzień

reklama
to chyba dzisija nasze lutóweczki sie bronią:confused:
kopniaka na szczescie i wracajce z dobrymi wieściami:-)
powodzenia trzymamy kciuki;-):tak:

Do góry