reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja również trzymam kciuki :tak: I szczerze podziwiam, bo ja bym już chyba teraz nie miała siły się uczyć przy małym dziecku, choć Oli wcale nie jest kłopotliwa.
Jak sobie przypomnę, jak przez 2 lata uczyłam się, gdy moje dzieci miały 2,3 i 4 lata to aż mnie wzdryga, codziennie po bajce kapiel dzieci, potem oni równo o 20 do łóżek a ja równo o 20 za książki i tak do 23, bo dłużej już nie mogłam się uczyć, bo mi się oczy zamykały. Studia, co innego, robiłam jak starszaki były już w podstawówce, więc nie było aż tak ciężko.

reklama
Kochane cioteczki,nie mam czasu na BB:no::crazy:.Wszystkie dzieciaki chore,biora antybiotyki,nawet Konrad(pierwszy raz).Urwanie głowy mam,ze hej.Tesknie za Wami!!!!:tak:

dziękuje dziewczyny a kciuki sie napewno przydadza :tak::tak::tak:bo czasu i sil mi brakuje moja kochana dwójeczka potrafi dac w kosc ;-)
Tycia ja rowniez zycze zdrowka dla calej twojej rodzinki:tak:
a ja jestem bez internetu karta sieciowa nam sie w laptopie zjarala:wściekła/y:tylko jeden dzien wytrzymalam bez bb i musialam dzisiaj zjechac do rodzicow podczytac co tam u was
w miare mozliwosci bede zagladac :tak:

reklama
Tycia, my też życzymy dużo zdrówka.
Podziwiamy też wszystkie studentki i mocno trzymamy kciuki. Sama broniłąm jak Madzia miała pół roczku i wiem jak jest ciężko.

Do góry