reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Kasiad, gratulacje. My "dopiero" 14,5.:-). A jeżeli chodzi o kota i kwiaty, to moje koty zniszczyły mi wszystkie. O ciętych nie było w ogóle mowy, bo nie dość, że był zniszczony, pogryziony, to wszystko w okolicy zalane wodą. Niestety wszyscy sie oduczyli kupowania mi kwiatów, bo potem z bólem serca trzymałam je zamknięte w łazience albo na balkonie.

reklama
Bardzo dziękujemy z mężem za życzenia dziewczyny :-)

Bukiet doprowadziłam do jako takiego porządku, wygląda trochę skromniej, ale coś się dało uratować.

Kasiu, i ja dolaczam sie do gratulacji!!

a muzyczke Martynka tez bardzo lubi. My sluchamy plut mini mini ktore mozna bylo kupi cjako dodatek do dziennieka.
sa tak : natalia kukulska, przeboje z bajek, muzyka z tik-taka itp itd

A hitem jest u na ROCK YOUR BABY na VH1 codziennie od 8 do 9. Niesposob Martyne oderwac od telewizora!!

i tak zakochala si w BEBE Lilly i kroliczku Titou. polecam do sciagniecia i emula. super muzyka.

Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stęskniłam się za Wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie jestem wcale w temacie ale Kasiu i ode mnie przyjmij życzenia najlepsze!!!!!!!!

Jestem u swojej mamy, tu bb dziala bez zarzutu, u mnie nie sposób tego odpalić mimo wszelkich prób zmieniania ustawień, portów i innych....
Więc korzystam z chwili żeby choć się z Wami przywitać.
Wszystkim dzidziuśkom lutowym, zresztą nie tylko życzymy, z Julinką słońca, kwiatów, wiecznej wiosny :):):) dużo zdrówka, uśmiechu i wszystkiego najlepszego :)

Julcia już siedzi, stoi i przemieszcza się sprytnie, nawet na stojąco gdy czegoś się trzyma. Ga ga, ka ka , ma ma, ba ba , koj koj, tym na razie nas raczy. Plus wysokie C w miejscach publicznych. Tak głośno jak się da. Pokazuje swoj charakerek, nie lubi zostawac sama w pokoju. Kocha Lunę z programu na mini-mini "Miś w dużym niebieskim domu". Uśmiecha sie szeroko do niej. Równiez jak miś wącha dzieci na samym poczatku i przysuwa wielki nos do kamery :D :D :D Oglądacie to?

Troszkę miała katar, ale wyszła z niego, przerzuciło się na jelita..... :/ ale z tego też wyszła (dzięki lekom SMEKTA i ACIDOLAC ) Teraz jest ok, my z Lubym zdychamy a jej nic nie jest. Oby tak dalej i jak najdłużej.

Julią nie opiekuje się babcia ( :-) ), tak się bałam co to będzie jak juz przyjedzie i bedzie mieszkać blisko nas - mamy spięcia zawsze..... Sprawa rozwiazała się sama bo mama postanowiła że jeszcze przez 2 lata chce popracować dla wyższej emerytury. Więc uffffff. Zajmujemy się z Julką na zmianę. Jak ja jestem na uczelni to siedzi z nią Bart, jak wracam to ja przejmuję a on siada do pracy. O 20 -21 jak Julka zasypia ja się biorę za naukę (we wrześniu nie zdałam żadnego egzaminu, w czerwcu 2 - moja głowa uznała że dwa na sesję to już za dużo i odmówiła współpracy). Na razie dajemy radę, jakprzestaniemy dawać radę to poszukamy żłobka. To chyba lepiej niż jakakolwiek babcia....... >>> nasze zdrowie psychiczne jest wazne - o ile nie najwazniejsze.... Nie widzialam sie z mamą od sierpnia, wczoraj w nocy zajechałam do tutaj i już moja mama lepiej ode mnie wiedziała jak ukladac Julke do snu .. :/ :wściekła/y: Ciesze sie ze postanowila jeszcze popracowac.........;-) Tyle u nas. Jeszcze zalączę adres do filmiku, jak bedziecie chcialy pooglącie :):):):)
Pozdrawiamy bardzo. Jak jeszcze mi starczy czasu to poczytam o Waszych dzidziusiach. Przyjechalam pozalatwiac sprawy i juz dzis spadam z powrotem do Warszawy. Do sklikania :*

reklama
Do góry