karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
ja też na razie nie muszę wybierać się do pracy. całe szczęście bo nie wyobrażam sobie pozostawienia Milenki z opiekunką.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rzadkość, ale nie taka znowu wielka, niektórym utrzymuje się do 9 miesiąca i dłużej. O usg lekarz nie mówił, tylko o herbatce z koperku włoskiego i lekkostrawnej dietce. Fakt, że ostatnio sama przestałam praktycznie pić koperek, a Misiowi daję tylko czasami, może jak będzie pił systematycznie, to będzie lepiej. Już przez ładnych kilka tygodni tego problemu nie było, więc może coś mu zaszkodziło i to tylko parę dni będzie? Pocieszam się jak umiem, trudniej pocieszyć dziecko jak płacze:sick:Bidulek :-( ol, a może warto by mu jakieś usg brzuszka zrobić? Rozmawiałas o tym z lekarzem? W tym wieku kolki to juz chyba rzadkość?
Oj tak, wiem coś o tym................. Pocieszam się jak umiem, trudniej pocieszyć dziecko jak płacze:sick:
Po prostu czasami trzeba się oderwać- nawet od swojego dziecka. Przynajmnie ja tak uważam.