reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja zostaję-przynajmniej rok. Niestety u mnie wiąże sie to z utratą dobrej pracy-ale co tam!
Znajdę jeszcze lepszą:-D

reklama
dzieki za zyczenia dla LAilusi. dzis na "urodzinki" LAilusi jej zdolna mamusia zepsula karuzelke nad lozkiem, za bardzo przekrecilam pozytywke i chyba sprezynka czy cos tam peklo i nie dziala...buuuuuuuu...myslicie ze mi zamienia na gwarancje? bo ja watpie....no to bedzie trzeba z okazji pieciu miesiecy nowa karuzelke kupic....

chlopiec niesamowicie zdolny!!!!

a ile zostaje z Laila jeszcze nie wiem, na pewno do konca marca 2008 a potem zobaczymy....

susu: buziaczki dla solenizantki :* :* :*
A może tylko coś przeskoczyło i wystaczy rozkręcić karuzelkę żeby ją naprawić?

mam nadzieje Joasiek....ale ja sie za to nie zabieram bo jeszcze bardziej zepsuje....;-)

Ja z Filim zostanę jak długo zechce, bo nie pracuje...ale chciałabym zacząć prace za góra 1,5 roku

Mnie od dwóch dni tak boli ząb, ze płakać mi się chce...to ubytek po ciąży...zaskoczyło mnie to jak śnieg latem:sick::sick: A mój dentysta będzie dopiero w poniedziałek

ja ta piosenke juz 4 razy wlasnie przesluchalam...he he ale jeszcze mi humoru nie poprawila calkiem....
teraz specjalnie dla zakochanych i dla kochajacych mezow badz dzieci piosenka ktora Juanes napisal jak mu zona coreczke urodzila, tym razem bedzie romantycznie...
YouTube - Juanes - Para Tu Amor

reklama
Do góry