reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ja zostaje ze swoim Szkrabem dopóki chcę. Mam ten komfort, że nie muszę się na razie martwić powrotem do pracy, bo przed zajściem w ciążę studiowałam, a potem zajmowałam się tutaj - będąc już w Dublinie, trzyletnim bratem mojego męża, bo teściowa chciała sobie troszkę popracować i odpocząć od domu;-)
W każdym razie ciesze się, że będziecie mogły zostać w domu dłużej ze swoimi Pociechami:-)
W każdym razie ciesze się, że będziecie mogły zostać w domu dłużej ze swoimi Pociechami:-)
Dziewczyny, jestem w szoku. Nie wiem, czy czasem wchodzicie na styczniówki. Jest tam jeden chłopiec, który potrafi już raczkować i sam wstaje na nogi. I jest tylko 2 tygodnie starszy od Oliwki. Normalnie szok. Wkleję Wam linka, myślę, że mama się nie obrazi, w końcu umieściła film w Internecie więc jest ogólnie dostepny dla każdego, obejrzyjcie go do końca:
Picasa Web Albums - Karolina - szaleje
Picasa Web Albums - Karolina - szaleje
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Fajnie Miska ze bedziesz z maleństwem
Kasiad tak widziałam!!!
Kasiad tak widziałam!!!
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Jestem pod baaaardzo dużym wrażeniem umiejętności tego Małego Michasia
:-) Która jeszcze zostaje dłużej w domu z maluchem
Ja zostaję do lipca 2009r.
Ja niby tak a niby nie zostaję tzn może idę od poniedziałku na tydzień tylko i potem we wrześniu sporadycznie ;-)
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja planuje 2 lata, na razie urlop wychowawczy mam do 31. sierpnia a pozniej musze składac nowe wnioski. I bardzo mnie to cieszy że będe z Zosieńka, nie wyobrazam sobie zeby ktoś inny niż ja utulał ja jak płacze-taka matka kwoka ze mnie;-)