reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Patch, jasne, że nam Cię brakowało. Fajnie, że już jesteś, współczuję wolnego kompa, ja też się zawsze denerwuję, jak mi strony wolno się ładują, nie mówiąc o zdjęciach.
Teraz są wakacje, więc pewnie będą z nas co niektóre znikać na jakiś czas, a potem będą wracać wypoczęte.

reklama
Patch mój komputer to 7 letni złom :-D ale daje rade ważne że na BB mogę wejść ;-)

A dziś byłam w ośrodku pomocy rodzinie i ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nadal nie mają druków i nie załatwiłam wychowawczego ani rodzinnego tego od września :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz wzięłam telefon i będę dzwonić :tak: ostatnio mi babka powiedziała że na 100% będą po 1 lipca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a nadal nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D
Ale się mój Robert się wkurzył :-D a ja nic a on do mnie co ty taka wyluzowana ;-)

Ja też jeszcze nie załatwiłam sprawy rodzinnego i wychowawczego, tylko u nas nie załatwia się tego w pomocy społecznej (szkoda, bo tam pracuję) tylko w Urzędzie Miasta.

dobra dziewczynki ja sie zegnam zmykam na jakis czas :tak:jade troche wypoczac mam nadzieje ze choc na odrobine sloneczka sie zalapie a wy trzymajcie sie cieplutko pozdrawiam magda

reklama
Do góry