reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Nosze od momentu kiedy wstalam po operacji.Jak niby mialabym mala przewinac?:happy2:Nic mi nikt nie mowil,ze nie moge nawet dziecka podnosci.oczywiscie ciezarow nie dzwigalam,ale malego owszem:tak:

reklama
Tycia, a Ty w końcu zdecydowałaś się coś podać Kondziowi oprócz piersi czy nie? Mi pediatra oficjalnie kazała już dawać, żeby uzupełnić żelazo, szczególnie marchewkę i jabłuszka.

Kasiu raz mu podalam kaszke i raz chyba marchewke z czyms:happy2:.Akurat bylam potem na wizycie u pediatry i pani doktor nie kazala mi nic podawac malemu.Za 9 dni mamy szczepienie to podpytam co i jak,ale wydaje mi sie,ze jeszcze sie wstrzymamy:tak:

mam pytanie: od paru dni sweszi mnie w zewnwtrznym kaciku lewe oko. meza tez oczy swedza a Laila juz od jakiegos czasu przeciera oczka- wydaje mi sie wtedy ze zmeczenia,ale moze jest wspolny powod tego problemu? tylko jaki? uczulenie?tylko na co? proszek uzywamy ciagle ten sam, a nic innego mi nie przychodzi do glowy....
Mnie oczy swędzą ale ja jestem alergikiem na trawy. raczej całą trójką nie zaczęliście chyba nagle byc alergikami. Myslę, że Laila trze oczka ze zmęczenia. A Wy może zmieniliście krem do twarzy, mydło...no nie wiem...

Mnie oczy swędzą ale ja jestem alergikiem na trawy. raczej całą trójką nie zaczęliście chyba nagle byc alergikami. Myslę, że Laila trze oczka ze zmęczenia. A Wy może zmieniliście krem do twarzy, mydło...no nie wiem...

no wlasnie MArtula, to byloby zbyt podejrzane....

dzis z moim okiem lepiej...a moze to od komputera? (niezliczone godziny przed nim...):nerd::confused2::dull:

O kurcze, to faktycznie jakieś paskudztwo mu się przyplątało, no to wracaj do Endrju Agusia i zdrówka życzę!

reklama
susu: a może to coś we wodzie...? Ja bym przemywała tak profilaktycznie przez kilka dni wodą butelkową i kropelki ze świetlika, są bardzo fajne :tak:

Do góry