reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
:-):-):-)I to prawie w tym samym czasie.Rozalka, cóż za zbieżność naszych myśli (chodzi mi o odpowiedź dla Justyny).
.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Tycia, a Ty w końcu zdecydowałaś się coś podać Kondziowi oprócz piersi czy nie? Mi pediatra oficjalnie kazała już dawać, żeby uzupełnić żelazo, szczególnie marchewkę i jabłuszka.
Kasiu raz mu podalam kaszke i raz chyba marchewke z czyms.Akurat bylam potem na wizycie u pediatry i pani doktor nie kazala mi nic podawac malemu.Za 9 dni mamy szczepienie to podpytam co i jak,ale wydaje mi sie,ze jeszcze sie wstrzymamy
Mnie oczy swędzą ale ja jestem alergikiem na trawy. raczej całą trójką nie zaczęliście chyba nagle byc alergikami. Myslę, że Laila trze oczka ze zmęczenia. A Wy może zmieniliście krem do twarzy, mydło...no nie wiem...mam pytanie: od paru dni sweszi mnie w zewnwtrznym kaciku lewe oko. meza tez oczy swedza a Laila juz od jakiegos czasu przeciera oczka- wydaje mi sie wtedy ze zmeczenia,ale moze jest wspolny powod tego problemu? tylko jaki? uczulenie?tylko na co? proszek uzywamy ciagle ten sam, a nic innego mi nie przychodzi do glowy....
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Mnie oczy swędzą ale ja jestem alergikiem na trawy. raczej całą trójką nie zaczęliście chyba nagle byc alergikami. Myslę, że Laila trze oczka ze zmęczenia. A Wy może zmieniliście krem do twarzy, mydło...no nie wiem...
no wlasnie MArtula, to byloby zbyt podejrzane....
dzis z moim okiem lepiej...a moze to od komputera? (niezliczone godziny przed nim...):dull:
reklama