reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Mój gin mówił mi to samo co napisała WolfiA - że nei ma sensu robić cytologii kiedy karmi się piersią bo wynik nie jest miarodajny i mogą jakieś cuda wyjść, więc ja nie robiłam, mam robić 2 miesiące po zakończeniu karmienia.

reklama
Widzisz Kasiad, ja dopiero we wrześniu, jak będę w Polsce pójdę do mojej Pani Ginekolog, która prowadziła mnie do połowy ciąży i wtedy zrobię sobie te wszystkie badania ginekologiczne po porodzie. Niestety tutaj tzn. w Irlandii trochę inaczej to wygląda. W każdym razie cieszę się, że nie występuje to u wszystkich kobiet:-) Już się bałam:baffled: Zresztą jak na wizytę kontrolną po porodzie we wrześniu to i tak trochę późno, ale przynajmniej nie dzieje się nic co by mnie niepokoiło, więc na razie jestem spokojna:-p

Kasiad tez mysle ze to zęby moja Zosia tez marudna troszeczke dzis była.
Patri moze marudzi z powodu upału i zmeczenia, lepiej juz cos? Trzeba sprawdzic czy nie głodny, czy nie ma gorączki a moze samolocik zrobic? Moja zosia czesto sie uspokaja jak sobie lata po pokoju :baffled::-)

Patri i jak tam u Was? Julcia długo jeszcze płakusiała? Ja w takim wypadku podałabym czopek Viburcol do pupci, który działa przeciwbólowo, przeciwgorączkowo i uspokajająco... ten czopek jest bezpieczny bo homeopatyczny, a możliwe że małą coś boli? Jeśli ząbki wychodzą, to nawet lepiej byłoby paracetamol podać, ale o tym to chyba już lekarz powinien zdecydować :confused:

Kasiad tez mysle ze to zęby moja Zosia tez marudna troszeczke dzis była.
Patri moze marudzi z powodu upału i zmeczenia, lepiej juz cos? Trzeba sprawdzic czy nie głodny, czy nie ma gorączki a moze samolocik zrobic? Moja zosia czesto sie uspokaja jak sobie lata po pokoju :baffled::-)

Oliwka też się uspokaja jak jej się robi samolocik. Jak jest marudna a nie ma możliwości z nią wyjść to tatuś lata z nią po całym mieszkaniu i mała natychmiast się uspokaja :tak:

reklama
Ale numer!!!! Chyba muszę pomyśleć jak tu pisać do Was, żebyście juz wiedziały kto jest kto!!!!!:-D:tak:Patch ma Stasia, Patri Julinkę!!:tak:;-)

Do góry