reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

przyłączam sie :tak:wszystkiego naj:tak::tak::tak:.
kurcze znów mnie dawno nie było muszę nadrobić zaległości:sorry2:

reklama
No to ja już niestety imprezkę opuszczam, bo słyszę Stacha- chyba zaczął się mjój maraton wstawaniowy do Niego:baffled::wściekła/y: No nic, jak mus to mus!! Bawcie się wspaniale!!!!!!

Po imprezce usunę, a przeglądałam dziś kompa i znalazłam tego cudaka w zapisanych obrazach. Pewnie ktoś kiedyś przysłał mi to zdjęcie mailem.

Wiem na pewno , ze administrator moze redagowac nieprzyzwoite tresci a czy moze zamknąc wątek? tak mi sie nasunęło po prostu bo jakby troszke odbiegamy od standardowych pogaduszek;-)Ale co tam , dzisiaj sie bawimy i pijemy za Lil Kate i jej Slub!:-D:-D:laugh2::laugh2:

;-) widzę że nieźle się bawicie :-D Poczytałam co napisałyście jak mnie nie było i zmykam dalej spać :tak:

Wszystkiego najlepszego Lil Katez okazji ślubu :-D

Bawcie się dziewczyny dobrze :-D;-)

Ja właśnie wypijam lampkę wina za zdrowie Lil kate..dopiero teraz mam chwilkę czasu...a młodej jak nie było tak nie ma...

reklama
No i Panna Młoda nie pojawiła się na własnym wieczorze panieńskim :-(
Oj, Lil kate, żałuj, bo była fajna zabawa. Mam nadziję, że miałaś ważny powód ;-)

A ja dziś obudziłam się o 5 rano na karmienie i więcej nie zasnęłam, sama nie wiem czemu, a teraz zachciało mi się spać jak diabli, ale już nie ma sensu się kłaść, bo na 9 lecę z Oliwką na rehabilitację.
Dziś w nocy Oliwka obudziła mi się nie wiadomo czemu o godz 1 w nocy, przytulenie nie pomogło, musiałam dać jej cyca, potem obudziła się już normalnie o 5. Tak więc wpadł jej dodatkowy nocny posiłek. Mam nadzieję, że to nie stanie się regułą :baffled: Chociaż może to ten etap, o którym piszą w książkach, że między 4 a 6 miesiącem dziecko budzi się w nocy częściej na nocne karmienia z powodu zwiększonego zapotrzebowania na składniki odżywcze, a w nocnym pokarmie jest ich więcej :confused:

Do góry