reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

dziś koszmarna pogoda :/

Rozalka ja mam różne nie kupowałam z jednej firmy mam do pupy krem ziajka , puder linomag , sudokrem w razie czego , oliwkę bambino ale nie używam jej właściwie , do kąpieli mam płyn z rossmana ten z testem oko test bo wcześniej kupowałam nivea ale ten połowa ceny , chusteczek używam z biedronki i pieluch też od reszty miał czerwoną pupę zwłaszcza po pampersach

reklama
Witam

dziś koszmarna pogoda :/

Rozalka ja mam różne nie kupowałam z jednej firmy mam do pupy krem ziajka , puder linomag , sudokrem w razie czego , oliwkę bambino ale nie używam jej właściwie , do kąpieli mam płyn z rossmana ten z testem oko test bo wcześniej kupowałam nivea ale ten połowa ceny , chusteczek używam z biedronki i pieluch też od reszty miał czerwoną pupę zwłaszcza po pampersach

Dzięki Gosia a co do chusteczek i pampersów tez zamierzam korzystac z Biedronkowych ,sa fajne,Kubusiowi kupowałam i żalowalam ,ze tak pózno je odkryłam,he,he..Na początek kupuje tylko ch. Nivea do szpitala i Pampersy,potem sie zobaczy.A napisz mi ,bo ja nie zwróciłam uwagi od jakiego rozmiaru sa te pampry z biedrony,takie małe od 3 kilo tez są?
A płyn do kapieli z Rossmana musze sprawdzic,kupie Kubuli.

Hejka

Wolfia, gratulacje!!! To teraz bedziesz smigala autkiem, super.

Rozalka, swietnie ze u Ciebie po kontroli ok. Trzy miesiace to juz bardzo niedlugo. Super :)

U nas weekend tez byl udany. W niedziele bylismy w Zoo w Oliwie. A ilu ludzi ze studiow z Olsztyna tam spotkalismy - szok. Wiekszosc z widzenia znam, ale spotkalam tez kilege z roku.

Dzięki Gosia a co do chusteczek i pampersów tez zamierzam korzystac z Biedronkowych ,sa fajne,Kubusiowi kupowałam i żalowalam ,ze tak pózno je odkryłam,he,he..Na początek kupuje tylko ch. Nivea do szpitala i Pampersy,potem sie zobaczy.A napisz mi ,bo ja nie zwróciłam uwagi od jakiego rozmiaru sa te pampry z biedrony,takie małe od 3 kilo tez są?
A płyn do kapieli z Rossmana musze sprawdzic,kupie Kubuli.
ja na początku kupowałam pampersy i tych pierwszych nie miałam ale są od 3-6kg, 6-9kg itd ... my już jedziemy na tych od 9-18 kg

płyn jak dla mnie podobny do tego z nivea ,500ml ma pojemność a teraz R kupił mi żel z tej serii i jeszcze nie wypróbowałam jak był ten płyn w promocji dawałam niecałe 7zł :tak:

Witam:-)

ale sie tu dzidziusiowo zrobiło - fajnie:-)

Rozalka ja pamietam, ze uzywałam kosmetyków tylkow tedy, gdy były potrezbne, nigdy nie smarowałam Hubka całego oliwka np, bo z tego co wiem, im wiecej sie uzywa tych kosmetyków, to skóra sie przyzwyczaja i potrezbuje coraz wiecej. Wiec pewnie tylko jakis puder i kremik do pupy i juz:tak::-)

u nas deszczowo i zimno:baffled:
ale i tak miłego dnia wam życzę:-)

cześć kochane mamki.

nie będę was dręczyć co tasm w Turcji bo to zupełnie odwrotność tego co dzieje się tu- oczywiście pod wzgflędem pogodowym. powiem krótko było cudownie.a teraz mam cudowne góry prania i nie wiem gdzie to suszyć.
widzę że napisałayście dośc ale wieczorem postaram się chociaż po łebkach wszystko przeanalizować.
dziś wyniki przyjęcia do przedszkola ok 12 więc trzymajcie kciukasy.

do usłszenia wieczorem.miłego dnia.

p.s. szkoda że w domu nie obowiązuje all inclisive.

no fotek mamy mało pewnie dlatego że już drugi raz tam byliśmy ale z 10 jest bardziej kamera byłą w ruchu. mał tańczył na mini discko jak stary aż byliśmy w szoku.po takich detalach widać jak dzieci nam dojrzewają.to naprawdę był super wypoczynek. Nie trzeba było go nosić sam bawił się w basenie na zjeżdzalniach nwet takich ogromnych śmigał jak stary.
no i za rok trzeci raz tam też pojedziemy na tydzień ale na początku czerwca by woda w podziemnych tunelach była już ciepła bo teraz to jeszcze za zimna była. jedynie gdzie słońce to było ok.

Dzień dobry:-)

Pogoda nie najlepsza... szaro i deszczowo:sorry2: W dodatku mój mąż nie przyleciał wczoraj, bo odwołali mu lot ze względu na ten pył wulkaniczny:wściekła/y: Przyleci dopiero we wtorek:-( Mam tylko nadzieję, że przyleci i że nic nie stanie znowu na przeszkodzie:sorry2:

Rosmerta super, że wypad majowy udany i dzieciaki zadowolone:tak::-)

Rozalko dobrze, że wszystko w porządku po wizycie:tak: Niech mała Hanusia rośnie zdrowo, a Ty się nie stresuj, odpoczywaj, choć przy 3-latku to mało wykonalne, bo ciągle trzeba być na wysokich obrotach:sorry2: No i to kupowanie wyprawki... to cudny czas... ach:happy2:

Gosiu fajnie, że wypad na wieś się udał:tak:

Karolinko super jest móc spotkać znajomych z dawnych lat;-) Tym więcej "zwiedzania" w zoo mieliście;-)

O i Karola już z powrotem:shocked2: Jak to zleciało;-) Z tego co piszesz to naprawdę UDANY urlop:tak::tak:

Miłego dnia Dziewczyny:-)

Edit:
Jeżeli miałybyście chwilkę na wykonanie ankiety dla mojej koleżanki, która teraz pisze pracę magisterską, to zapraszam:
Profesjonalna ankieta on-line jakiej potrzebujesz!
i dziękuję w jej imieniu:tak::happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry