reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Cześc,ja zaglądałam,ale nikt nic nie pisał.
U nas tak sobie ,Kuba miał mega katar,teraz mu przeszedł,ale rano kaszle.
Dzis śmigam do ginka popatrzec na Haniusie.
Pa.

reklama
Witam po dłuuugim weekendzie:-)
ale bylo super:tak::tak:, nawet pogoda dopisała w miare, zaczeło padć dopiero w poniedziałek rano, ale przynajmniej nie było nam żal wyjeżdżać. Dzieciaki zadowolone, uzo zwiedzalismy pod ich katem,a le szczegóły póxniej bo teraz praca praca:baffled:

Wolfia OGROMNE GARTULACJE!!!!!!!

miłego dnia wszystkim:-)

witam babeczki.
Ale u nas pogoda,brrr,zimno ,nic sie nie chce.
Idę do mojej marudki,bo cos wstała lewa noga i jeczy niemiłosiernie.

Witam :-)

no i słonko wróciło, pieknie dzis u nas, odrazu lepszy humorek:tak::-)

Rozalka jak tam na kontroli było??

zmykam popracowac troche, postaram sie potem zgrac zdjatka z wyjazdu weekendowego i wkleic kilka na bb

miłego dzionka wszystkim!!!!!:-)

Witam :-)

Rozalka jak tam na kontroli było??

)

A dziękuje całkiem dobrze.Cisnienie w normie,z malutka OK(ale tym razem USG nie miałam).Dalej biorę leki na cisnienie+sporadycznie Nospe,bo mi brzuch zbyt często twardnieje.
Mam leżeć duzo na lewym boku,hmmmm...ale jak to zrobic przy zywiolowym trzylatku,no ale staram sie jak mogę.
No i sie nie denerwować,w sumie nie mam czym na razie.
Z tej okazji,że wczoraj wypuscilam sie sama na miasto(mały był u babci) poszalałam troszke zakupowo-wyprawkowo(okrycia,body,skarpetki,takie słodkie,że az sie rozpływałam).

Czasem włancza mi sie juz cykor przed porodem,3 miechy zostały w sumie...no ale cóz,urodzic trzeba teraz tego klopsa,he,he.

Ostatnia edycja:
Rozalka super, ze wszystko w porządku:tak::-) oby tak dalej:tak:
ja po ciązy do dzis uwielbiam spaś na lewym boku, chociaz przedtem tylko na brzuchu spałam, no ale wiadomo w zawansowanej ciązy to niezbyt wykonalne:-D;-)

Rozalka jeszcze troszkę :-) i fajnie że wszystko ok oby tak do końca :tak:

Wolfia gratulacje !!! :tak:

My byliśmy na wsi Emilka się tak wyszalała i była tak zachwycona ze wracać nie chciała ;-)

hejo!
u nas pogoda parszywa, zimno, w nocy deszcz, na szczęście teraz nie pada, ale i tak się na tą zimnicę nie chce wychodzić. Zaraz idę po Wikusię do przedszkola, nie wiem jak da się znów odciągnąć od placu zabaw, wolałabym, żeby wytrwała w zdrowiu, wczoraj obiecałam, że jak nie będzie padać to w końcu pójdziemy, zapomniałam dodać też, pod warunkiem, że będzie ciepło:baffled: Starsza moja pociecha pojechała wczoraj do Iławy na 4-dniową wycieczkę, mam nadzieję, że wróci zdrowa i zadowolona:tak:

reklama
Dzięki dziewczyny.
Właśnie robie listę co musze kupic jeszcze dla maleństwa,o matko...masakra,tyle tego.
Jakas niezdecydowana jestem,a kaski nie za dużo.

Gosia na jakie kosmetyki sie zdecydowałas przy Dominisiu?Przegladam i przegladam,ale tyle tego,jakies nowosci,zmienione rceptury tego co mialam przy Kubuli i juz zgłupiałam.Nie chcę sie rujnowac finansowo na Oilatum jak nie bedzie takiej potrzeby,Ziajka,Linomag...
Sorki za taka dygresje tutaj,ale moze sie komus przyda,he,he.

A po za tym czeka nas remont łazienki,a kasa z rozliczenia nie wpływa i juz sie martwie,czy przed porodem zdazymy.

Do góry