reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
I ja witam:-):-)

ale na razie tylko na chwilke i spadam. Ostatnio Milenka robi mi pobudki o 6tej:cool:.Tak wiec my juz po sniadaniu, kuchnia posprzatana, jedno pranie juz zrobione i teraz czeka nas zabawa

Cześć.

Mała Ronaldo rządzi!!! :-D :-D :-D :-D :-D

Fajnie, ze ruszyłyście temat przedszkoli. My też planujemy się przedszkolować, tylko że mama Patrycja jest trochę rozlazła i niczego się jeszcze nie dowiedziała w sensie kiedy składać i co dokładnie. Być może to włąsnie już w tej chwili, obudzę się z ręką w nocniku, (nomen omen).
Do sklikania dziewczyny i miłego dnia.

Ostatnia edycja:
cześć mamusie my po śniadaniu ale przed odkurzaniem- już nawet Szymek jak schodziliśmy na dół do kuchni mówił
- mamo zobacz jakie koty na schodach :szok:
mój mąż wyjechał do soboty więc jesteśmy we dwoje.do miłego

hej ...jakie nudy:sorry:
zmobilizował się w końcu i wystawiłam ubrania ciążowe na allegro:zawstydzona/y::tak:;-)
a tak nudy ..w piątek ,sobota i niedziela mam jazdy czyli razem 6h;-):rofl2:

Witam:-)

imprezka dla brata udana, był mega zaskoczony jak otworzył drzwi a tam my z tortem z zapalonymi śieczkami i spiewamy sto lat :tak::-) bardzo mi dziekował za taka niespodziankę, w sumie nas 7 osób było, kameralnie ale sympatycznie:tak:

milego dnia życzę:-)

Ostatnia edycja:
Cześć:-)

Dzisiaj przysłali nam formularz do przedłużenia FISu... miesiąc przed końcem obecnego:rofl2: A zastanawiałam się czy zdąży przyjść przed moim wtorkowym wylotem do PL, a jednak podpiszę się bez problemów:tak:

Agusiu to Sarcia idzie w ślady brata i będziesz miała teraz w domu dwóch sportowców i podwójne turnieje:rofl2: Extra wygląda uśmiechnięta Sarcia Piłkarka:tak::-D
Powiedz mi proszę, ile teraz godzin jest do wyjeżdżenia? 30 czy więcej?

Rosmerta super, że imprezka się w końcu odbyła i brat był pozytywnie zaskoczony niespodzianką:tak: Swoją drogą to Skarb mieć taką siostrę;-)

no niespodzianki urodzinowe są zawsze czadowe. ja Wam się przyznam- choć nie wiem czy już tego nie zdradzałam,że urodziny to moj ulubiony najulubieńszy dzień w całym roku. uwielbiam kocham ubustwiam, bo to taki magiczny dzień. pomyślcie ile lat temu wiele osób cieszyło się, że jesteśmy na świecie a dzień w sumi wybrany przez los.
imieniny to już sprawa zdecydowanie świadoma wybrana przez kogoś- no rodziców- ale świadomie przemyślana nad datą urodzin nie mamy wpływu ( w znacznej większości wypadków).no i ja zawsze uważam że to święto i tego co się urodził i jego rodziców.

reklama
Hejka.Dzisiaj u nas swieciło piekne słoneczko to troszke pospacerowałyśmy.
A poza tym miałam strasznego lenia i nic mi się niechciało jestem otępiała jeszcze po tym katarze.
AGUSIA powodzenia z tymi jazdami,ja zdawałam prawko 11 lat temu,synek miał wtedy pół roczku nie za milo wspominam naukę jazdy:szok::no: nie chciałabym przechodzić tego jeszcze raz:no: na początku nie umiałam jeżdzić ale powoli powoli i trening czyni mistrza,pochwalę się zeszłych wakacji wracałam sama z dziećmi z Francji.

Do góry