reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
I ja witam:-):-)
ale na razie tylko na chwilke i spadam. Ostatnio Milenka robi mi pobudki o 6tej
.Tak wiec my juz po sniadaniu, kuchnia posprzatana, jedno pranie juz zrobione i teraz czeka nas zabawa
ale na razie tylko na chwilke i spadam. Ostatnio Milenka robi mi pobudki o 6tej

Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Cześć.
Mała Ronaldo rządzi!!!

Fajnie, ze ruszyłyście temat przedszkoli. My też planujemy się przedszkolować, tylko że mama Patrycja jest trochę rozlazła i niczego się jeszcze nie dowiedziała w sensie kiedy składać i co dokładnie. Być może to włąsnie już w tej chwili, obudzę się z ręką w nocniku, (nomen omen).
Do sklikania dziewczyny i miłego dnia.
Mała Ronaldo rządzi!!!

Fajnie, ze ruszyłyście temat przedszkoli. My też planujemy się przedszkolować, tylko że mama Patrycja jest trochę rozlazła i niczego się jeszcze nie dowiedziała w sensie kiedy składać i co dokładnie. Być może to włąsnie już w tej chwili, obudzę się z ręką w nocniku, (nomen omen).
Do sklikania dziewczyny i miłego dnia.
Ostatnia edycja:
agusia9915
Matka wariatka
hej ...jakie nudy
zmobilizował się w końcu i wystawiłam ubrania ciążowe na allegro
;-)
a tak nudy ..w piątek ,sobota i niedziela mam jazdy czyli razem 6h;-)

zmobilizował się w końcu i wystawiłam ubrania ciążowe na allegro

a tak nudy ..w piątek ,sobota i niedziela mam jazdy czyli razem 6h;-)

rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam:-)
imprezka dla brata udana, był mega zaskoczony jak otworzył drzwi a tam my z tortem z zapalonymi śieczkami i spiewamy sto lat
:-) bardzo mi dziekował za taka niespodziankę, w sumie nas 7 osób było, kameralnie ale sympatycznie
milego dnia życzę:-)
imprezka dla brata udana, był mega zaskoczony jak otworzył drzwi a tam my z tortem z zapalonymi śieczkami i spiewamy sto lat

milego dnia życzę:-)
Ostatnia edycja:
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Cześć:-)
Dzisiaj przysłali nam formularz do przedłużenia FISu... miesiąc przed końcem obecnego
A zastanawiałam się czy zdąży przyjść przed moim wtorkowym wylotem do PL, a jednak podpiszę się bez problemów
Agusiu to Sarcia idzie w ślady brata i będziesz miała teraz w domu dwóch sportowców i podwójne turnieje
Extra wygląda uśmiechnięta Sarcia Piłkarka

Powiedz mi proszę, ile teraz godzin jest do wyjeżdżenia? 30 czy więcej?
Rosmerta super, że imprezka się w końcu odbyła i brat był pozytywnie zaskoczony niespodzianką
Swoją drogą to Skarb mieć taką siostrę;-)
Dzisiaj przysłali nam formularz do przedłużenia FISu... miesiąc przed końcem obecnego

Agusiu to Sarcia idzie w ślady brata i będziesz miała teraz w domu dwóch sportowców i podwójne turnieje

Powiedz mi proszę, ile teraz godzin jest do wyjeżdżenia? 30 czy więcej?
Rosmerta super, że imprezka się w końcu odbyła i brat był pozytywnie zaskoczony niespodzianką

karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no niespodzianki urodzinowe są zawsze czadowe. ja Wam się przyznam- choć nie wiem czy już tego nie zdradzałam,że urodziny to moj ulubiony najulubieńszy dzień w całym roku. uwielbiam kocham ubustwiam, bo to taki magiczny dzień. pomyślcie ile lat temu wiele osób cieszyło się, że jesteśmy na świecie a dzień w sumi wybrany przez los.
imieniny to już sprawa zdecydowanie świadoma wybrana przez kogoś- no rodziców- ale świadomie przemyślana nad datą urodzin nie mamy wpływu ( w znacznej większości wypadków).no i ja zawsze uważam że to święto i tego co się urodził i jego rodziców.
imieniny to już sprawa zdecydowanie świadoma wybrana przez kogoś- no rodziców- ale świadomie przemyślana nad datą urodzin nie mamy wpływu ( w znacznej większości wypadków).no i ja zawsze uważam że to święto i tego co się urodził i jego rodziców.
reklama
Hejka.Dzisiaj u nas swieciło piekne słoneczko to troszke pospacerowałyśmy.
A poza tym miałam strasznego lenia i nic mi się niechciało jestem otępiała jeszcze po tym katarze.
AGUSIA powodzenia z tymi jazdami,ja zdawałam prawko 11 lat temu,synek miał wtedy pół roczku nie za milo wspominam naukę jazdy
nie chciałabym przechodzić tego jeszcze raz
na początku nie umiałam jeżdzić ale powoli powoli i trening czyni mistrza,pochwalę się zeszłych wakacji wracałam sama z dziećmi z Francji.
A poza tym miałam strasznego lenia i nic mi się niechciało jestem otępiała jeszcze po tym katarze.
AGUSIA powodzenia z tymi jazdami,ja zdawałam prawko 11 lat temu,synek miał wtedy pół roczku nie za milo wspominam naukę jazdy