reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej dziewczynki...

No Gosiu, co jest? ja tak czekam na tą Twoja dzidzię??

Oj Matylda nie zazdroszczę....jeszcze trochę i będzie lepiej..

Ja siedzę w końcu cały dzień w domku z Filipem, bo ostatni tydzień to on taki o macoszemu traktowany był...wiecznie gdzieś, az mi go szkoda...no tyle, ze wieczorkiem na bal, wiec znowu do mamy go wyślemy..

Niby weekend a taka jakaś zmęczona jestem, eah..

życzę udanego dnia babeczki!!!

reklama
Dobry wieczór:-)

Po zakupach, po obiedzie i popołudniowe lenistwo... czasem tak trzeba;-) Juto może się gdzieś na spacer wybierzemy. Dzisiaj było tak fajnie cieplutko, że po tych mrozach to aż nierealne... nawet czuć już wiosnę po woli;-) W sumie tu kalendarzowa zaczyna się 01.02, więc już niedługo:happy2:

Gosia my tu wszystkie wyczekujemy, a ten Twój Maluszek coś nie chce się pokazać:-D

Matyldo ale ten Twój T. ma dobrze, ja też bym mu zazdrościła takiego wypadu:sorry2:

Mysia udanego balu i miłego wieczoru/nocy:tak:

A mój Oliver radzi sobie już coraz lepiej z chodzeniem i sam podróżuje z pokoju do pokoju... a Victor się cieszy i woła Oli sam, Oli sam...:-D Tym razem to chyba brat się bardziej cieszy niż rodzice;-)

Ewciu napewno;-):-) a nie przypadkiem w marcu;-)
Madziu nie;-) W Irlandii tradycyjny pierwszy dzień wiosny to 1 luty w dzień Św. Brygidy:
Saint Brigid's Day is celebrated on February 1st - the feast of Ireland's foremost female saint - coincides with the traditional beginning of spring and an ancient Celtic feast.

A rok dzieli się tak:

• Spring - February, March, April.
  • Summer - May, June, July.
  • Autumn - August, September, October.
  • Winter - November, December, January.
I faktycznie coś w tym jest, bo pod koniec lutego, na początku marca są już żonkile i wszędzie jest pięknie i żółto:-) Ach już się nie mogę doczekać;-)

a widzisz nawet o tym nie wiedziałam ;-)no to faktycznie niedługo wiosna u Ciebie my musimy poczekac na swoja jeszcze 2 miesiace niestety;-)

Hej!
No proszę, wiosna 1 lutego! Hehe, u nas jeszcze pewnie śnieg będzie leżał.

Dziś mogłam pospać, bo do pracy nie szłam i co? Obudziłam się o 6.15 jak Paulina wróciła ze swojej studniówki i już nie mogłam zasnąć. Kręciłam się, kręciłam aż o 7mej przyszła do naszego łóżka Oliwka z okrzykiem: Wstawajcie, już jest dzień! no i już trzeba było się zwlec z łóżka całkowicie.

Tomek mój dziś stwierdził, że poczuł się staro, gdy jego dziecko wróciło do domu nad ranem hehe. A ja dziś też poczułam się dziwnie, kiedy zdałam sobie sprawę, że za 10 dni Oliwka skończy 3 latka. Nie mam już maleńkiego dziecka :sorry2: Imprezkę robimy za 2 tygodnie w sobotę 30tego.

cześć ja już w domu- wcześniej niż planowałam.
w wielkim skrócie było cudownie-z dziwnych przyczyn moja mama nie miała teraz operacji :baffled::no: pojechała wg. planu w środę na 7 do szpitala z walizą przyjeli ją na oddział i ok 10 dali jaśka i powiedziali że teraz to tylko pobiorą wycinek do badania zrobili łyżeczkowanie i ok 16 tego samego dnia wypisali do domu. rano przyjeli 7 kobiet i 6 o 16 poszło do domu bo jedna miałą pobrany wycinek wcześniej. A no i na wypisie napisali że za 2 tyg ma przyjśc po wynik i tego samego dnia ma się zgłosić do izby przyjęć na wyznaczenie daty operacji która odbędzie się w ciągy 2 tyg.
dziwne to wszystko skoro i tak i tak bez względu na wynik ma mieć usuwanie macicy.
Jednak plus taki że cał tydzień byliśmy jakby na feriach w Gdańsku oj było cudnie.mega spacery po praku oliwskim, saneczki, karmienie łabędzie nad morzem i pyszne rybki-frytki ( czyli szprotki) w rybackiej jeden dzień polatałąm sobie po sklepach- choć nic konkretnego nie kupiłam.

widzę że u Was spokojnie i ok to bardzo się cieszę.

pozdrawiam i miłęgo wieczoru.

Witam poweekendowo:-)

weekendzik spokojny ale udany, odpoczełam sobie :tak::-) w piatek byli tylko u nas znajomi i posiedzielismy do 1,a w sobote i w niedziele domowe leniuchowanie:-) w sobote zaliczyła,m jeszcze freyzjera i podcielam moje włsoki, bo juz mi sporo odrosly i sie nie układaly - fryzurka ta sama:tak:

Wolfia ale wam zazdroszcze tej wiosny tak wczesnie:sorry2: tzn snieg lubie, ale te zonkile bardziej:-D

Kasiad no duze masz juz te swoje dzieciaki, ale nie martw sie 3-latek to nadal małe dziecko:tak:;-):-poj, jak sobie przypomne moją studniówkę;-):rolleyes2::-D kiedy to było.... 10 lat temu:szok::sorry2: ale było superowo:tak:
my tez robimy imprezkę urodzinkowoą 30 stycznia:tak:wreszcie bede mogła upiec jakis tort:tak::-) ale sie cieszę, pierwszy tort ktory zje Hubek...:sorry2::tak::-) nie wiem tylko jaka mase mam zrobić, jedna warstwe to przesmaruję dzemem malinowym własnej roboty, ale nie wiem jak ubrac tort - mam ograniczone pole manewru....

miłego dnia kobietki :tak::-)

reklama
hej dziewczyny

no widze, ze weekend udany ....
u nas w sumie tez do niedzieli oki, później to juz gorzej, ale jakoś da się przeżyć....

miłego dnia

Do góry