reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam piątkowo:-)

Rozalka tez uważam, ze te badania powinny byc obowiazkowe dla każdej matki w ciązy i refundowane:tak: a nie za kazde sie płaci i przez całą ciąze sie uzbiera tej kaski na te badania, a wiadomo nie każdy moz esobie pozwolic na taki nawet wydatek...

miłego dnia dziewczyny:-)

reklama
Ostatnia wychodzę i pierwsza wracam.
:-D
Oj coś nam zamiera forum nasze lutówkowe,a szkoda.:confused:

Pewnie teraz rosmerta zawita:-)
Ale sie wyspałam,że ho,ho.Tylko spocona strasznie sie obudziłam i mi zimno.Weszłam pod prysznic,a teraz mna trzęsie,Strasznie marznę w tej ciąży.Chodzę ubrana jak na "wojnę":-),grzejniki odkręcone,a ja bluzka,swetr gruby,skarpety z wełny:-)

hej
zimno jak nie wiem brrr:shocked2:
Wolfia pytałaś kiedyś o kurs kat B ,u nas kosztuje 1200zł(promocja do dzis;-))....jest kurs expresowy (nie wiem ile trwa ale pewnie zalezy od czasu kursanta) 1450zł
rozalka ja nie w ciąży a tez tak marznę;-):-D...no ostatnio to w ogóle przegięcie

Ostatnia edycja:
Hej:-)

U nas po śniegu nie ma żadnego śladu od jakichś dwóch dni. Teraz za to zaczyna się prawdziwa irlandzka zima - deszczowa, wietrzna i chłodna:sorry2:
Cieszę się, bo w końcu kupka do prasowania zniknęła, a ja zrobiłam porządek z ubrankami Olivera, z których już wyrósł. Wyprane, wyprasowane, ładnie poskładane poukładane w pudełku czekają... może jak będę miała dobre serce, to je podaruję swej "ukochanej niedoszłej szwagierce(?)", która w marcu ma urodzić synka tym razem:-p Gdyby nie te dzieci to nie wiem czy bym z nią kontakt utrzymywała, ach żeby moje chłopaki chociaż czekoladę kiedyś dostały za to wszystko:sorry2:

Wolfia pytałaś kiedyś o kurs kat B ,u nas kosztuje 1200zł(promocja do dzis;-))....jest kurs expresowy (nie wiem ile trwa ale pewnie zalezy od czasu kursanta) 1450zł
Dziękuje za info:tak: Myślę, że tak ok. 1400-1500zł mnie to wyniesie, a ile dokładnie do się niedługo okaże;-)

Ach te opłaty za podstawowe rzeczy... ale w PL nic teraz nie jest refundowane, za wszystko trzeba płacić? Czy ta publiczna służba zdrowia nawet niewarta czasu teraz? Tu za żadne badania nie płaciłam, oczywiście mówię o tych, które są obowiązkowe, bo za dodatkowe musiałabym zapłacić całkiem nieźle prywatnie:sorry2: Nie wyobrażam sobie płacić teraz za każde badanie, tylko że oni tutaj robią podczas ciąży jedną serię badań i jeżeli wszystko w porządku to już się nie fatygują kolejny raz:-p A w PL to pewnie częściej są takie badania?

Sprzątanie czeka... ale ja poczekam, aż Oliver pójdzie spać;-) Miłego dnia:-)

Wolfia no niestety tak juz jest, że niektórzy myslą, ze im sie wszystko należy i nawet podziekowac nie potrafią....:dry:a wiadomo, że jak ktos dobry, tak jak ty to potem wykorzystuje sie na maksa....:baffled: ale nic to, działaj zgodnie z własnym sumieniem i tyle, o reszte sie nie martw, choć wierzę, ze czasem przykro....:sorry2:

zycze wszystkim miłego weekendu - wypoczynku w milej rodzinnej atmosferze!!!:-) do poniedziałku:tak::-)

Witam weekendowo:tak:

U nas zimowo i chłodno. T. pojechał ze znajomymi na narty do Czech i zazdrościłam mu strasznie jak się rano pakował:sorry2:

Gosia jak tam u Ciebie? Jeszcze w dwupaku?:-)

Rozalka mi też jest chłodno w tej ciąży. Chociaż w mieszkaniu cieplutko. Wczoraj wskoczyłam na pół godzinki na orbitreka i poćwiczyłam na minimalnym obciążeniu. Od razu się rozgrzałam:tak: Chyba częściej muszę pobudzać krążenie:sorry2:

Miłego weekendu Babolki:-)

Witam ;-)

Matylda niestety janadal nie rozpakowana :sorry2:

a jak twoje mdłosći już lepiej ?

kurcze ale mnie wczoraj na wieczór dopadło jak na początku ciąży :baffled:

reklama
Do góry