reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dobry wieczór:-)

Oliver od jakiegoś czasu zaczynał robić po 2-3 kroki samodzielnie, a dzisiaj przeszedł do mnie przez prawie cały pokój:shocked2::tak: Chyba niedługo będę miała w domu dwóch chodziarzy;-) A no i mam bilet do PL:-) Lecę z dzieciakami 02.03, a wracamy pod koniec maja (na ostatnie 2 tygodnie doleci O. i wrócimy razem we czwórkę):-p Oby wróciła już z prawem jazdy;-)

Rosmerta super prezent:tak: Moje chłopaki mi pewnie taki fundną jak już się mamy będą wstydzić:-p:sorry2: Cieszę się, że z Twojego męża nogą już znacznie lepiej i że teraz czeka go już tylko powrót do formy:tak:

Matyla biedny Lolek:-( Nawet nie przyszło mi do głowy, że sól może tak działać na psie łapki:sorry2:

Karola napewno wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki:tak: Nie martw się - wiem łatwo się mówi, ale to Twoja mama. Ty mówisz, że na dwa tygodnie masz masę rzeczy, a co ja mam powiedzieć lecąc na prawie 3 miesiące z dwójką dzieci:baffled:

Gosia a Ty jak tam? Ano widu ani słychu tego Małego Lokatora?;-) Lubi sobie posiedzieć gdzie mu dobrze;-) Idź ulep z Emilką bałwana to od razu się akcja rozkręci:-p:-D

Witam:-)

jak dobrze wreszcie się konkretnie poruszać:-D czuje każda cześć mojego ciała, ale nie boli tylko po prostu wiem, gdzie co mam:tak::-D było super, mimo, ze zajęcia na 20.15 i po poworcie to tylko spanko mi sie marzyło:sorry2:

Karola tzryamam kciuki za mame i operacje, by wszystko sie udało i szybko wróciła do domu:tak:. No to juz teraz znamy przyczyne twoich problemów ze spaniem....:sorry2:

Wolfia no to będziesz miała dluuugie wakacje w Polsce, fajnie, wreszcie rodzinka się wami nacieszy troche i wy rodzinka tez. No i zycze byś do Ie wracała juz z prawkiem:tak::-) ale podziwiam ze sama z dwojka lecisz:szok: no ale ty logistycznie jestes dobra, to dasz radę, napewno zorganizujesz sie świetnie:tak::-)

Gosia a ty nadal w dwupaku:confused: oj cos za wygodnie temu maluszkowi tam u ciebie:tak:;-)

miłego dnia wszystkim:-)

Własnie sie dowiedziałam, ze moje dziecko w najblizszy poniedziałek ma bal przebierańców,na który muszę przygotowac jej strój.Ciekawe co wymysle przez dwa dni- nawet na allegro nic nie zamówie bo nie zdąze.

Hubek własnie jutro sie wybiera na bal przebieranców - strój juz mamy gotowy - dostałam od mojej kuzynki po jej dzieciaczkach - stroj aniołka, musiałam tylko male przerobki zrobić w szacie bo za dlugie rękawki były. Madzix poszukaj moze białej sukienki, wiem ze w kwiaciarni mozna kupic skrzydła aniołka do tego jakaś aureolka i strój gotowy:tak::-)

Własnie sie dowiedziałam, ze moje dziecko w najblizszy poniedziałek ma bal przebierańców,na który muszę przygotowac jej strój.Ciekawe co wymysle przez dwa dni- nawet na allegro nic nie zamówie bo nie zdąze.

Powiem Ci,że u nas w Auchan i Realu widziałam jeszcze mnóstwo fajnych strojów na bal,nawet przecenionych.:tak:

Witam

dopiero wstałam :cool2:

W tesco też widziałam stroje dla dzieci i były przecenione :tak:

Rosmerta wygodnie wygodnie ;-):tak:Emilce też wygodnie było i chyba to mają w genach :cool2:;-)

reklama
Do góry