reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dzień dobry:-)

Pospaliśmy w tą kiepską pogodę do 8:30:shocked2: Dzieciaki to chyba weekend wymęczył:-p Miałyśmy się spotkać z Karoliną i iść na wspólny spacer, ale deszcz pokrzyżował nam plany:confused2: Miejmy nadzieję, że jutro się uda:tak:
Dzisiaj dostaliśmy kartkę z Nowej Zelandii od teściowej:shocked2: Teść był na weekend, zadowolony bardzo, chyba co wizytę bardziej:-D Victor bawił się ze swoim 5,5letnim wujkiem jak nigdy, aż w szoku byłam, bo zmiana ogromna:tak: Praktycznie nie było dzieci w domu i nie było awantur;-)

ostatnio się zastanawiałam ile z nas zostało jeszcze z dziećmi w domu???

Tycia chyba więcej mam:tak:
Wolfia, Rozalka, Karolina?
Karola nie jesteś jedyna napewno;-) Wbrew pozorom jest nas całkiem sporo: Agusia, Gosia, Irtasia, Karola, Madzia(?), Madzix, Karolina i ja WolfiA;-)
Powiem szczerze, że gdyby nie Oliver to szukałabym pracy po nowym roku, a Victor przedszkola;-) A tak mam jeszcze jakieś 2 lata na przemyślenia:-p Zastanawiam się czy nie dać ogłoszenia, że zajmę się jeszcze dodatkowo jakąś dwójką dzieci, zawsze to jakieś dodatkowe pieniądze:sorry: Ale pomyślę o tym konkretniej jakoś wiosną. Chciałabym również zacząć w przyszłym roku pedagogikę albo informatykę przez internet (Polski Uniwersytet Wirtualny - studia przez internet, kursy przez internet, studia online, kursy online), bo mój angielski niestety nie jest na poziomie studiowania tutaj:-( Trochę planów mam, zobaczymy czy uda się je zrealizować:rofl2:

Miłego dnia:-) Mogłoby się słoneczko pojawić:sorry:

no ja miałam poczucie że jest nas malutko a jakoś tak tyci tyci to wcale nie jest. ja jeszcze 10 miesięcy będę w tym gornie bo od września do przedszkolka.

Hej :-) Ale ciepło się zrobiło, szok!
Ja jutro i pojutrze mam urlop, będę się kurować, bo łamie mnie w kościach i mam 37,3. Ale na spacerek to pewnie wyjdziemy jeśli pogoda się nie popsuje.

Witam :-)

moje dziecię cos dzisiaj niespokojnie spało, budził sie z placzem ale zaraz zasypiał, nie wiem czy cos mu sie sniło, czy co:eek:

Rozalka ale masz fajny dzwonek w budziku:-D:-p;-):-D:-D:rofl2:

miłego dnia dziewczyny:-)

reklama
Witam rownież:-)

Matylda, i kto tu szaleje z avatarkami?:-D;-)Jest świetny:tak:

Faktycznie dziewczyny, trochę nas jeszcze jest tych udomowionych;-)

Kasia , zdrówka! Szkoda,ze pierwsze dni urlopu przeznaczasz na walkę z choróbskiem.

Do góry