reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Czesc:-)

Rowniez zycze przemilej niedzieli....my zaraz zmykamy nad jeziorko i pozniej<na 15> lece do pracy..:dry::wściekła/y:

Matylda to co piszesz o tych psinkach to jest starszne..:-(

Buziaki dla wszystkich bawcie sie dzisiaj dobrze.....

reklama
Witam:-)
U nas wielkie pakowanie od rana, Tomka na miesiąc i moje na 3 dni:tak:
Popołudniu obiadek u teściów i spacer do lasu.
Miłej niedzieli:-)

Cześć:-)

My już zaliczyliśmy rodzinny spacer, Victor padł zmęczony, obiad zaraz będzie gotowy i poleniu****emy trochę w domu:szok::-D A nie nie... jeszcze mnie trochę prasowania czeka. Kurcze jedno skończę, a następne już czeka:dry:

Matyldo ech te Wasze rozjazdy:sorry2: Dobrze, że chociaż umiecie wykorzystać wspólny czas i spędzacie go miło:tak: Cieszycie się pewnie każdą chwilą:-)

Nuśka przynajmniej coś miłego przed pracą;-) Ale wierze jak Ci się musi nie chcieć iść do pracy potem:dry::baffled:

U nas pogoda jesienna, a mi strasznie smutno, bo P. znow pracuje. I nie wiadomo kiedy skonczy prace. Nic mi sie nie chce.
Powiem na przyszłość, bo nie przeczytałam tego posta w sobotę, a szkoda:sorry2: Jak tylko masz taki dzień jak ten, a my nigdzie nie wyjeżdżamy i nie mamy nic do załatwienia to wpadaj do nas jak tylko masz ochotę:tak: Przynajmniej szybciej Ci czas minie, nie będziesz siedziała sama, a dzieciaki się pobawią;-) Mówię serio serio:-):tak:

Udanych zakupów tym, które na shoppingach:-)
Ech a ja się będę musiała za jakimiś wygodnymi jesiennymi butami rozejrzeć, bo obecne tracą swoją ważność:-D Zajechałam je w ciąży z Oliverem, a jeszcze teraz też ważę nie mało, więc biedne to odczuły:-p Ale komfort chodzenia jest/był;-)

Miłego popołudnia;-)

witam i ja, zaraz zbieramy sie nad wode oraz na plac zabaw, pozniej grilek ze znajomymi

Kasiad sliczne masz zdjecie Oliwki!
Matylda to straszne co piszesz o szczeniaczkach, chyba nigdy bym nie zjadla psa ani krolika, jak dla mnie kroliki tez moga byc przjacielami czlowieka i czesto są kupowanymi zwierzakami dla dzieci.

milego popoludnia !

Helou :-) wróciłyśmy z Krakowa, Milenka zaraz padła i poszła szybko spać bo w podróży jakoś jej się nie udało przespać. Wyjazd męczący ale udany :tak:

Wolfia nie jest łatwo, ale jakoś trzeba przetrwać. Dzięki temu, że T. siedzi nadal w Norwegii będziemy mogli zacząć budowę domu na działce kupionej rok temu.. może nawet obejdzie się bez kredytu.:tak:

T. pojechał już na lotnisko, a ja mam wyjazd o 5 rano. Spakowana na ostatni guzik nie mogę jakoś zasnąć, jak to przed podróżą.:baffled:
Gosię odwieźliśmy do teściów, przykro było mi się rozstać z moją myszką kochaną chociaż to tylko 3 dni...:-(
Do zobaczenia w czwartek!

Witam poweekendowo:-)

u nas weekend stacjnarno-szpitalny:dry:męża nie puscili jednak do docu na weekend:baffled: :-( ale dzis wychodzi ponoc na 100% (jak zobaczę to uwierzę:dry::-p)

matylda smutne takie rozstaniai zmęzem i z córeczka, no ale jak mus to mus i fajnie jakbyscie mogli zrealizowac swoje marzenia o domku :tak::-)

miłego dzionka

Witam poniedziałkowo.Mąż znów w pracy,ale tylko na jeden dzień.Kubula wcześnie wstał i pije mleczko grzeczniutko.A ja muszę zabrać sie za sprzątanko jakieś.Bleee..

Pozdrowionka.

reklama
Do góry