reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej dziewczyny:tak:
Dzięki za życzenia zdrowia, najgorsze już za mną. W nocy teściowa zabrała mnie na ostry dyżur do szpitala, bo już nie miałam czym pawiować, odwodniłam się totalnie i zasłabłam:baffled: Trafiłyśmy na znajomego ordynatora, dostałam 3 kroplówki i właśnie wróciłam do domu. Czuję się zdecydowanie lepiej, ale takiej grypy nie życzę najgorszemu wrogowi:no:

Gosia a Ty musisz stać w kolejce w ciąży? Chyba mają obowiązek obsłużyć Cię poza kolejnością, więc jak się źle poczujesz korzystaj ze swojego prawa:tak:
Miśka zdrówka dla Wikusi:-)
Irtasia powodzenia na egzaminie:tak:
Rosmerta - całkiem spory łup przyniósł mąż z tego wędkowania:-D
Nuśka - fajnie, że macie tak blisko jeziorko. Tez bym sobie pojechała z Gosią, może w weekend namówię teściową:-p
Joasiek - zakupy się udały?
Oliwieczka - super, że Zosieńka już zdrowa:tak:
Madzix niezły przekręt z tą ceną.:wściekła/y::no: Ja też bym się wkurzyła, ale z drugiej strony rozumiem mamę, że nie chciała się w środku sezonu włuczyć z Martusią w poszukiwaniu pokoju. Coż babka straciła właśnie przyszłorocznym klientów:sorry:
Wolfia - miłego sprzątania i pakowania:tak:
Wiśnia - miłej pracy przy altance:-)

reklama
Matylda nie stoję jadę przed 10:00 i ludzi nie ma a wszystkie babcie i dziakowie zasuwają na 7:00 i godzinę czekają w kolejce jakby to im się najbardziej spieszyło do pracy itd zamiast iść na 10:00 :baffled: ale przynajmniej jak ja sobie zajadę na 9:45 (do 10:00pobierają krew) to jest zero ludzi :-)

Ja po pracy wykończona :baffled: niby nic nie robiłam ale na koniec ta dziewczyna co miała ze mną być się zmyła i ja wszystko musiałam sprzątać jutro to ja sobie wcześniej pojadę :wściekła/y:i nic nie posprzątam :no:

Witam:-)

Nuśka gdzie nad jeziorko jeżdzicie??

Wolfia czy ty nam pokazywałaś dom, do ktorego się przeprowadzacie?? bo nie wiem czy cos przeoczyłam, czy sie nie pochwaliłaś:-p

miłego dnia wszystkim zycze:tak:

Witam:-)
Ufffff wymiekam 5 dzieci w domu idzie oszalec :baffled: Och trzymajcie kobitki kciukasy jutro od 10 bo jade na egzamin:sorry: , dzis tylko bym przejechala rowerzyste i przejechalabym na czerwonym swietle, super sie zapowiada :sorry::zawstydzona/y:

Hej:-) Pogoda taka jak zwykle:-p Już prawie wszystko posprzątane i część popakowana... cdn...:-p

Coś mało Was tu ostatnio, albo mi się wydaje;-):sorry:

Wolfia czy ty nam pokazywałaś dom, do ktorego się przeprowadzacie?? bo nie wiem czy cos przeoczyłam, czy sie nie pochwaliłaś:-p
Rosmerta:-D Nie pochwaliłam się:-p Kiedyś zamieszczałam link do domu, który oglądaliśmy, ale nie zdecydowaliśmy się na niego, bo był dla nas zbyt duży i brudny:sorry:
Tu się wprowadzam w piątek:
Detached - For Rent/Lease - Portlaoise, Laois - Ireland, Semi-Detached House - For Rent/Lease - Craigavon, Armagh - RE/MAX Ireland
Parę rzeczy musimy dokupić;-) Jak się urządzę to zrobię fotkę;-)
Do salonu chcemy sobie kupić coś takiego jeszcze:
Buy Minsk Dark Oak Display Unit. at Argos.ie - Your Online Shop for .
Buy Minsk Dark Oak Coffee Table. at Argos.ie - Your Online Shop for .
A z czasem resztę, jeżeli będzie taka potrzeba, bo jednak mamy już jakieś swoje rzeczy:tak:
Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze mieszkało:-)

Miłego dnia Dziewczyny:-)

reklama
Och trzymajcie kobitki kciukasy jutro od 10 bo jade na egzamin:sorry: , dzis tylko bym przejechala rowerzyste i przejechalabym na czerwonym swietle, super sie zapowiada :sorry::zawstydzona/y:
Trzymamy:tak: Będzie dobrze Irtasiu - zobaczysz:-) Nie stresuj się tyle;-)
Swoją drogą to naprawdę majątek na ten kurs wydałaś:szok: Ja nawet nie myślę, ile tu taki kurs może kosztować:sorry: Zresztą nawet nie miałby mi kto z dziećmi zostać teraz i za małe są:sorry: Mój O. już mi zapowiedział, że w następne wakacje jadę do PL robić prawko. W sumie to się cieszę, bo odpocznę od dzieci, wyrwę się z domu, dziadkowie będą zachwyceni, bo będą się mogli wnukami zająć - żyć nie umierać;-):-D

Do góry