reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
my byliśmy na spacerze i chyba pierwszy raz co moje dziecko całą drogę mi tak płakało ....bo zapomniała swojej torebki :wściekła/y::angry:

witam :tak:
z zisią juz lepiej :tak:, sprzatam bo popołudniu mam gości
zupka juz się gotuje pranie wstawione :tak:

miłego dnia!

Hej!
Dziś od rana buszowałyśmy po wyprzedażach:-D, padam plackiem teraz:tak::baffled:

i co kupiłas?

A u mnie wieczorem dzisiaj była walka z wielkim korzeniem na ogródku, na szczęście sąsiedzi się przyłączyli i wspólnymi siłami się udało go wyciagnąć, więc jutro czeka mnie wyrównywanie ziemi, grabienie i sianie trawki.
Milenka odkąd przyszłam z pracy, aż do 20.00 biegała nagusia po ogródku, taplała się w 2 basenikach, przelewała wodę w te i we wte cała szczęśliwa :-)

u mnie tez radocha jak jest woda, niestety teraz musialam schowac basenik ;-)

Witam słonecznie.:tak:
i u nas slonecznie;-)

Dziendoberek:-):-):-)

my dzis wybieramy sie autobusem na wycieczke - zobaczymy jak Milenka wytrzyma 1,5 godz. w autokarze. A teraz zmykam prasowac ubrania.

Udanego dnia dziewczyny :tak::-)

udanej wycieczki!

hej
ciepełko....zaraz zmykam na rynek ..odebrac garnitur z pralni i kupic torebke:zawstydzona/y:....ciekawe czy zdaze;-):-D.
zdazysz na pewno:tak: udaych zakupów:tak:

Kondziowi slicznie jest w takich wloskach takze:tak:

U nas pogoda nijaka raz slonce raz deszcz i tak ma byc jeszcze caly tydzien :baffled: a ja ide na egzamin w srode ale niewiem nawet o ktorej tylko wiem ze rano reszte dowiem sie w poniedzialek na jezdzie jak narazie prawko mnie wyszlo 1998.80 euro:szok: do tego jade w poniedzialek i wtorek po 2 godziny czyli doliczyc moge 125 euro jeszcze:baffled:

Dzień dobry:-)

A ja właśnie nabijam swojego 2000 posta na BB:szok: Nawet nie wiedziałam, że mnie tak to forum wciągnie i nigdy nie liczyłam na taki rezultat:-D

My dzisiaj jedziemy na zakupy i do sklepów z wyposażeniem do domu, bo musimy kupić kilka rzeczy i się rozejrzeć;-) Dobrze, że za tydzień w poniedziałek w Dublinie się IKEA otwiera, to będzie większy wybór:tak:

Odezwę się później, a teraz życzę wszystkim udanej soboty, bez względu gdzie, czy na imprezie, czy na wycieczce czy w domu:tak::-)

Witam kobietki!
ale upał, super, mamy przedsmak wakacji;)
Oliweczka, pytałaś czy coś kupiłam, oczywiście:dla Wiki: sandały, 2 bluzeczki, okulary przeciwsłoneczne, stroje kąpielowe dla siebie i Madzi, spodenki.
A dziś klapki basenowe dla mnie, 2 koszulki i 2 pary spodenek dla Artura, no i leki na wszelki wypadek. I właściwie chyba koniec zakupów, teraz tylko pakowanie i w środę rano fru :)

witam po imprezie
mialam kupe sprzatania ae było fajowo :tak:

Miska niezle zakupki ogladnelam juz na wiątku z zakupami :tak:

i u nas tez pada Gosia

No Wolfia tylko pogratulować ze masz czas na BB przy 2 dzieicaków :tak:

Witam.
Melduję się, że żyję.., dorwała mnie grypa żołądkowa i od piątku jak nie paw, to w drugą stronę..:eek::baffled:
Dzisiaj rano wreszcie udało mi się coś zjeść bez konieczności późniejszej rozmowy z muszlą:baffled:
Wracam do wyrka, postaram się później zajrzeć.:tak:

reklama
Witam.
Melduję się, że żyję.., dorwała mnie grypa żołądkowa i od piątku jak nie paw, to w drugą stronę..:eek::baffled:
Dzisiaj rano wreszcie udało mi się coś zjeść bez konieczności późniejszej rozmowy z muszlą:baffled:
Wracam do wyrka, postaram się później zajrzeć.:tak:

ojej zdrówka Matylda!

gdziesz Cie to teraz złapało :confused:

Do góry