reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

U nas szaro-buro i ponuro.:baffled:
Spadam sprzątać i siekać koper do zamrożenia.:-p
Moje małe słonko bawi sie motorami,jaki on grzeczny dziś.:tak:

reklama
Witam... u nas też pogoda do bani, deszcz pada.... nocka tradycyjnie z pobudkami (dwoma) więc znowu niewyspaaaanaaa... bolą mnie oczy i boli mnie głowa, bo wczoraj do 22 malowałam farbą na rozpuszczalniku kratownice w garażu :baffled:
Ale mi się nie chce za robotę zabrać, nie wiem jak ja dzisiaj do 16 wysiedzę :dry:

Kasiad no jeszcaze chwila i będziesz miałą pięknie trzeba pocierpieć ale w słusznej sprawie :tak:

Irciu ja też myślałam że już smiagasz autkiem. dobrze że kociaki rosną a Jenni no musi trochę pokazać pazura w końcu to małą kobitka.

Rozalka miłęgo ciach ciach ciach

Gosia do dentysty raz dwa trzy sio

u nas robi się szaro ale jeszcze nie pada więć lecimy po szybkie zakupy na obiad. pewnie z sobótkowego grilla nici dziś wieczorem.
marzy misię już trochę upałów.

miłego dnia

hej!
Ale u nas burza była wczoraj:cool2::baffled:, no i cała noc deszczowa i taki sam poranek:confused:
Więc zamiast na spacerek wybrałyśmy się na zakupki, bo już przeceny się zaczęły. Wróciłyśmy super zadowolone:tak:
A i zapomniałam wam napisać, że obcięłam włosy;)

Ostatnia edycja:
Hejo

ostatnio cale dnie z Milena spedzamy na dworze. Pogoda wspaniala i Milena kapie sie w baseniku. Oby jak najdluzej sie pogoda utrzymala. W koncu i my mamy upalne dni. Teraz akurat robie obiad i jednym okiem zagladam na BB a drugim w gary. ;-)
Wolfia, Ty tez ''plazujesz'' w ogrodzie?

Witam:-) Ostatnio mam trochę zaległości, ale to dlatego, że szukamy domu i ogólnie dzieciaki mnie bardziej absorbują. Oliver już nie śpi tyle co kiedyś, a do zrobienia tyle samo, jak nie więcej:-p Wczoraj w końcu rozmroziłam lodówkę... a zbierałam się do tego ze 3 miesiące:sorry2: Jeszcze powinnam kafelki w łazience umyć, ale to jak mnie najdzie i pogoda się pogorszy:cool2:

Wolfia, Ty tez ''plazujesz'' w ogrodzie?
:tak: Cieszę się, że mamy w końcu słoneczko i ciepełko:-) Wczoraj za to było okropnie duszno, już nie pamiętam, kiedy tak było;-)

Miłego dnia Dziewczyny:-)

reklama
Do góry