reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dzien doberek:-)
Od samego rana robota.....wczoraj golabki, dzisiaj pierogi...i to sie nazywa urlop:wściekła/y:

Wczoraj wieczorem Jula sie tak obrzarla <mam nadzieje, ze to nie wirus zaden>
ze zarzygala sobie caly pokoj i dywanik...nawet sciany zachlapala:szok::-(

Ja się znowu tylko witam:sorry2:
Ostatnimi dni padam ze zmęczenia i nie mam już zbytnio czasu.
Na szczęście wczoraj Victor już nie miał temperatury, więc myślę, że wszystko jest na dobrej drodze:tak: Ale co to było tak na prawdę to nie mam pojęcia:-p

Miłego i spokojnego dnia:-) Mi też się taki marzy...

Witam się i zaraz zmykam.
Tonę w kłębach kurzu, to dopiero drugi dzień, a już mam dość. Całe mieszkanie mam zapylone, bo chłopaki skrobią stary klej spod płytek pcv, które leżały pod wykładziną w przedpokoju. Wszędzie brud, nie wiem, jak jak doprowadzę chałupę do porządku, bo nie mam drzwi do swojego pokoju i do kuchni :dry:

Witam:-)
Sorki ze zniklam ale ostatnio czasu mi brak:zawstydzona/y:
Jenni ostatnio daje popalic kladzie sie ponownie na podloge i spury ma coraz wieksze:baffled:
Wyrwalam zeba osemke w czwartek i do dzis wspomnienie po nim mnie boli :baffled:
W lipcu bede zdawac prawko mam nadzieje ze uda sie za pierwszym razem ale watpie bo dzis niewidzialam znaku STOP i przejechalabym na czerwonym swietle:zawstydzona/y:, ostatnio gosciowi nagadalam i dzis juz niemarudzil i nie warczal. Kotki juz 6 tygodni maja i czuja sie swietnie.

hej!
U nas dziś piękny dzień, gorąco i słonecznie było, teraz już się zaczyna chmurzyć, pewnie burza się zbliża:baffled:
Przesiedziałyśmy pół dnia na placu zabaw, Wiki naganiała się za starszymi dziećmi jak szalona, ledwo weszłyśmy do domu i padła jak mucha:tak::-D

Witam.
Kuba mnie drastycznie obudził mega płaczem:baffled:Zły sen chyba...
Pogoda jakaś nie najlepsza widzę.

reklama
Czesc :)
Pogoda nie najlepsza......
Nic mi sie nie chce.....jestem zmeczona niesamowicie po nocy...
Rozalka ta nocka chyba byla jakas pokrecona Jula caly czas budzila sie z placzem....w rezultacie pol nocki spedzilam z nia w pokoju pol lerzac kolo jej lozka...:baffled:Jestem p[olamana.....

Mezulko pojechal na rybki, wroci cos kolo 14 a ja do tej pory co mam robic....buuuuu....nudno jakos takos

Do góry