reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam deszczowo :cool: nastrój do kitu, wczoraj zaraz jak Milenkę położyłam spać to sama zaległam i już nie wstałam, a dzisiaj łamie mnie w kościach :baffled:

Witam, postanpowiłam isc z Zosia do fryzjera obnciac grzywkę :-)

a tak no to wziełam sie za ogrod kopanie sadzenia wkiatów itp, musze go dorpowadzić do jakiegoś chociaz minimalnego stanu;-)

Ostatnia edycja:
witam:-)

zabiegana... zalatana... no ale dobrze, że się w firmie ruszyło troche, bo juz zaczynało sie robic naprawdę nieciekawie...:baffled: no ale miejmy nadzieję, ze pomału wszytsko sie na nowo rozkręci:tak:oby, bo jak nie to kiszka...:dry:

miłego dzionka:tak::-), chociaz u nas pochmurno jakos dziś:dry:

dzien dobry
u nas pogoda w kratke raz ladnie 2 dni pozniej zle i tak w kolkui
ale nasz#troj poki co dopisuje
pozdrowionka dla wszystkich

.....ale mamy walniętą sąsiadkę :szok::baffled::-D wiecie co przyniosła Emilce do zabawy :szok: odcięte pół butelki plastikowej (dół) do tego stary lejek i małą łopatkę kuchenną :szok::-D sikam normalnie :-D

Oliwieczka pokaż później Zosiaczka po fryzjerze :)

witam dzis pracowity cudowny słoneczny dzień mamy 17 stopni i leciutki wiaterek obsadziłam dwie wilkie donice chata posprzątana obiad już zjedzony więc luzik.

hej!
a ja wczoraj kończyłam sadzenie kwiatków na balkonie:tak:
u nas też ciepło, tylko jakoś się chmurzy
same w domu, straszne nudy, nawet gotować mi ię dla nas nie chce, ale jeść owszem by się coś pysznego zjadło:tak::-D

reklama
Do góry