reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Co się dzieje Aga?:confused:
Wpadam się przywitac,czasu i sił brak:baffled:.Jutro prawdopodobnie jedziemy po kwiaty,jak nie będzie padac oczywiście:sorry2:.
Konrad opócz tego,że niedobry jak pierun;-),to zakochał się w mamusi:sorry2:.Beze mnie ani rusz,nie moge bez niego nigdzie jechac,bo straszny ryk...Podchodzi do mnie mówiąc:
"Kotek jestem...miau...miau" i przytula się do mnie:sorry2:.Rozbraja mnie tym tekstem:sorry2:.

reklama
Witam :-)
U nas nawet ladna pogoda sloneczko swieci tylko jeszcze ten wiater moze sobie odejsc i bedzie Ok :tak:

Wpadam się przywitac,czasu i sił brak:baffled:.Jutro prawdopodobnie jedziemy po kwiaty,jak nie będzie padac oczywiście:sorry2:.
Konrad opócz tego,że niedobry jak pierun;-),to zakochał się w mamusi:sorry2:.Beze mnie ani rusz,nie moge bez niego nigdzie jechac,bo straszny ryk...Podchodzi do mnie mówiąc:
"Kotek jestem...miau...miau" i przytula się do mnie:sorry2:.Rozbraja mnie tym tekstem:sorry2:.

kurcze to chyba jakaś epidemia z tym kotowaniem :szok::szok::szok::szok:u nas dokładnie to samo miałczy tyli się włazi na kolana- a to nie marzec ( powiedzenie w marcu koty w kwietniu psy a w maju kochamy się my).

u nas weekend spoko ale ( no kwestia gustu oczywiście) RADZĘ PODAROWAĆ SOBIE MUZEUM MORSKIE W GDYNI tragedia kicz koszmar tandeta.reklama jakby tam się dział cuda na kiju a my to mieliśmy przeleciane w kwadranas a cena biletu 14zł. ZDECYDOWANIE kierujcie się do ZOO !!!!!!!!!!!!!

kurcze to chyba jakaś epidemia z tym kotowaniem :szok::szok::szok::szok:u nas dokładnie to samo miałczy tyli się włazi na kolana- a to nie marzec ( powiedzenie w marcu koty w kwietniu psy a w maju kochamy się my).

u nas weekend spoko ale ( no kwestia gustu oczywiście) RADZĘ PODAROWAĆ SOBIE MUZEUM MORSKIE W GDYNI tragedia kicz koszmar tandeta.reklama jakby tam się dział cuda na kiju a my to mieliśmy przeleciane w kwadranas a cena biletu 14zł. ZDECYDOWANIE kierujcie się do ZOO !!!!!!!!!!!!!

Hej hej, szykuję się do wyjazdu, bo jutro jadę do kuzynki (tej od trojaczków) do Sopotu :-) Musimy wstać rano skoro świt, bo o 9tej muszę być na miejscu (Tomek ma o 9.45 jakieś spotkanie w Gdańsku).

Hej hej, szykuję się do wyjazdu, bo jutro jadę do kuzynki (tej od trojaczków) do Sopotu :-) Musimy wstać rano skoro świt, bo o 9tej muszę być na miejscu (Tomek ma o 9.45 jakieś spotkanie w Gdańsku).

życzę by była piękna pogoda abyście mogły plażę molo i rybę w Przystani zaliczyć.

Mówisz o Oceanarium?.Mi sie podobało i podoba.:tak:A Kuba był zachwycony.:tak:

no dokładnie koniec skweru kościuszki. może teraz tam jakaś kicha. ja pamiętam jak tam chociaż taki wielgachny żółw pływał a teraz kilka takich małych. żadnego rekina pirani ko kicha.

może to dlatego że nastawiłam się na naprawdę super sprawę a moim zdniem w niejednym zoologicznym są piękniejsze ryby akwaria.

no i wyczytałam że akwaria( te co są na dole- dla wtajemniczonych) robiła firma która robiła oceanarium i dziki las w Hamburgu - my tam byliśmy- to uważam że albo oni zrobili to w gratisie na odwal się albo jakieś kłamstwo.
no nie ma startu.i pewnie tym się sugerowaliśmy i Szymek wyszedł z płaczem że rekina nie było.

na marginesie- dlatego dopisałam każdy ma inny gust

ja odradzam za to ZOO polecam.

n
no i wyczytałam że akwaria( te co są na dole- dla wtajemniczonych) robiła firma która robiła oceanarium i dziki las w Hamburgu - my tam byliśmy- to uważam że albo oni zrobili to w gratisie na odwal się albo jakieś kłamstwo.
no nie ma startu.i pewnie tym się sugerowaliśmy i Szymek wyszedł z płaczem że rekina nie było.

.

Ja nie byłam i nie mam porównania,więc mi sie podobało.:tak:

.My z mężem dośc długo chodziliśmy,ale lubimy sobie dokładnie popatrzeć,poczytać....

reklama
Do góry