reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Wiesz co kasiad przypomniał mi sie mój psiak, Yoko- najpierw oslepła poxniej dostała paralizu tylnich łapek i musielismy ja uśpić 15 lat miala.:-(
Oby z twoim psiakiem było dobrze Kasiad!
Oby z twoim psiakiem było dobrze Kasiad!
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
hej kobitki i dobranoc kobitki
irtasia27
Bylam dzis na zajeciach z prawka i oberwalam od goscia z deski podszedl od tylu i wycelowal i poszedl sobie z usmiechem na twarzy a kolezanki mi mowily ze juz jak podchodzil to mial juz usmich lobuzerski i az go skrecalo aby mi cos zrobic , mnie normalnie tak to zaskoczylo ze az zaniemowilam
oczywiscie polowa ludzi rzala 

karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Irtasiu, jak to z deski????? I to od tego goscia co prowadzi zajecia???
irtasia27
No tak od goscia co prowadzi zajecia i co ze mna jezdzi czyli ten co mnie tak denerwuje , to byla taka deska jak A4 jako podkladkaIrtasiu, jak to z deski????? I to od tego goscia co prowadzi zajecia???
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No tak od goscia co prowadzi zajecia i co ze mna jezdzi czyli ten co mnie tak denerwuje , to byla taka deska jak A4 jako podkladka
Bym mu przyłożyła i wyszła.Cham jeden.

No i bym to komuś zgłosiła....bo co on sobie wyobraża.
irtasia27
No niby mocno mi nieprzylozyl ale po co mi robi aby mnie osmieszyc przed innymiBym mu przyłożyła i wyszła.Cham jeden.
No i bym to komuś zgłosiła....bo co on sobie wyobraża.

reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Irtasiu, przeciez to cham. Jak on tak moze. Podobnie jak Rozalka chyba przylozylabym mu - cham. On Cie chce osmieszyc, czy co? A po zajeciach powiedzialabym mu pare slow co o takim zachowaniu mysle. Co on chce przez to osiagnac, palant jeden.