reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Wiesz co kasiad przypomniał mi sie mój psiak, Yoko- najpierw oslepła poxniej dostała paralizu tylnich łapek i musielismy ja uśpić 15 lat miala.:-(

Oby z twoim psiakiem było dobrze Kasiad!

Bylam dzis na zajeciach z prawka i oberwalam od goscia z deski podszedl od tylu i wycelowal i poszedl sobie z usmiechem na twarzy a kolezanki mi mowily ze juz jak podchodzil to mial juz usmich lobuzerski i az go skrecalo aby mi cos zrobic , mnie normalnie tak to zaskoczylo ze az zaniemowilam :baffled: oczywiscie polowa ludzi rzala :sorry:

Bym mu przyłożyła i wyszła.Cham jeden.:szok::baffled:
No i bym to komuś zgłosiła....bo co on sobie wyobraża.
No niby mocno mi nieprzylozyl ale po co mi robi aby mnie osmieszyc przed innymi :crazy: albo co ? ja na niego od poniedzialku juz nawet nie patrzalam po tym jak mnie wkurzyl dlatego siadalam tylem , tylko jak wchodzilysmy i mowil Hallo to ja tez mu tylko Hallo i tyle

reklama
Irtasiu, przeciez to cham. Jak on tak moze. Podobnie jak Rozalka chyba przylozylabym mu - cham. On Cie chce osmieszyc, czy co? A po zajeciach powiedzialabym mu pare slow co o takim zachowaniu mysle. Co on chce przez to osiagnac, palant jeden.

Do góry