reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Hej!
Zmien instruktora najlepiej Irtasia
Zmien instruktora najlepiej Irtasia
agusia9915
Matka wariatka
heloł
nie mam humoru ,nastroju i w ogóle czuje sie do dupy :-
baffled:
nie mam humoru ,nastroju i w ogóle czuje sie do dupy :-

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dzień dobry:-)
Za dużo stresu i nerwów Cię to Irtasiu kosztuje
Miłego dnia
Ja też bym tak zrobiłaZmien instruktora najlepiej Irtasia

Miłego dnia

karola-04
ja teżheloł
nie mam humoru ,nastroju i w ogóle czuje sie do dupy :-baffled:
![]()
irtasia27
Juz chyba wiem dlaczego ten porabany instruktor sie na mnie wyzywa , moj K dzis sobie wspomnial ze niedawno spotkal u nas pod blokiem mojego istruktora (ktory sprawdzal olej na ulicy) i ten mojemu K zwrucil uwage ze parkuje sie na ulicy a nie polowa auta na chodniku bo to nieprzepisowo a moj K na to ze nieprzepisowo to jest sprawdzanie oleju na ulicy bo kropla oleju zanieczyszcza 600 litrow wody pitnej
a drugie ze droga jest za waska aby stawac calym autem na ulicy bo nikt nie przejedzie
i goscia zatkalo az mi sie humor poprawil 

Witam....
Ja dzisiaj tez nie w chumorku.....w pracy mnie wszystko dobija...<czytaj ktos>....ale nawet nie mam teraz checi o tym pisac.....moze jutro boi mam wolne
Joasiu gratuluje dostania sie do przedszkola i trzymam kciuki za nauke siusiania
U nas nadal sikanie w nocy do pieluchy < chyba sprobuje tak jak Gosia>...w ciagu dnia zdarzy sie popuscic w majtochy ale to z lenistwa...BO ZABAWA CIEKAWSZA NIZ WOLANIE SIKU

Rozalka zdrowko dla Ciebie i Kubulka
Co do kasy na wesele...to my dalismy 150....tak jak i moje siostry i reszta rodzinki dalszej....tylko moja mama dala 700 ze wzgledu na to ze jest chrzestna.....u nas to jest naprawde duzo......
fakt kolezance jak we wrzesniu jechalismy na wesele zrobilam prezent w postaci sztuccow gerlacha za 300.....ale ona tez mi taki drogi <nie drogi> zrobila.....
kazdy daje na tyle ile go stac....moze u Was w duzych miastach jest troszke inaczej....;-)
cholerka moze zrobie wesele jeszcze raz i Was zaprosze HIHIHI
;-);-)
Ja dzisiaj tez nie w chumorku.....w pracy mnie wszystko dobija...<czytaj ktos>....ale nawet nie mam teraz checi o tym pisac.....moze jutro boi mam wolne

Joasiu gratuluje dostania sie do przedszkola i trzymam kciuki za nauke siusiania

U nas nadal sikanie w nocy do pieluchy < chyba sprobuje tak jak Gosia>...w ciagu dnia zdarzy sie popuscic w majtochy ale to z lenistwa...BO ZABAWA CIEKAWSZA NIZ WOLANIE SIKU

Rozalka zdrowko dla Ciebie i Kubulka
Co do kasy na wesele...to my dalismy 150....tak jak i moje siostry i reszta rodzinki dalszej....tylko moja mama dala 700 ze wzgledu na to ze jest chrzestna.....u nas to jest naprawde duzo......
fakt kolezance jak we wrzesniu jechalismy na wesele zrobilam prezent w postaci sztuccow gerlacha za 300.....ale ona tez mi taki drogi <nie drogi> zrobila.....
kazdy daje na tyle ile go stac....moze u Was w duzych miastach jest troszke inaczej....;-)
cholerka moze zrobie wesele jeszcze raz i Was zaprosze HIHIHI

reklama
karola-04
w końcu mam chwilkę by nadrobić to co tu napisałyście.
Irtasia będzie dobrze a instruktora olej
Joasiek gratuluję przedszkola oby i u nas za rok było pozytywnie
co do wesela to my właśnie idziemy w sobotę ( jeśli oczywiście Szymcio i ja będziemy zdrowi) do meża bliskiej kuzynki no i damy 500zł ostatnio koleżance dałam 400zł i czekoladowy telegram ;-)
a co do datków to w sumie każdy daje ile ma i ile uważa za stosowne.my dwa lata temu od znajomych czy "młodych" kuzynek bądź kuzynów też dostaliśmy po 500zł średnio patrząc.
wiadomo rodzice czy chrzestni to inna bajka.
Irtasia będzie dobrze a instruktora olej
Joasiek gratuluję przedszkola oby i u nas za rok było pozytywnie
co do wesela to my właśnie idziemy w sobotę ( jeśli oczywiście Szymcio i ja będziemy zdrowi) do meża bliskiej kuzynki no i damy 500zł ostatnio koleżance dałam 400zł i czekoladowy telegram ;-)
a co do datków to w sumie każdy daje ile ma i ile uważa za stosowne.my dwa lata temu od znajomych czy "młodych" kuzynek bądź kuzynów też dostaliśmy po 500zł średnio patrząc.
wiadomo rodzice czy chrzestni to inna bajka.