reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej !

Ide na zakupy i do przedszkola :baffled:
zosia z dziadkiem

miłego dnia!!
Tycia trzymam kciuki!

Rosmerta my tez chcemy odlozyc na wakacje jakieś jak tylko dostaniemy zwrot bo przeze mnie to sie troszke opozniło :sorry: :tak:

reklama
Witam po kolejnej przerwie:-) Tym razem to nie wizyta Babci, a popsuty monitor w laptopie:sorry: Przez te kilka dni mieliśmy laptopa podpiętego do zwykłego TV, ale o normalnym korzystaniu można było zapomnieć:wściekła/y: Starałam się troszkę czytać, co u Was, ale o pisaniu nie było mowy - niestety:sorry: Ponieważ na nowego laptopa nie mamy kasy, tzn. nie przewidywaliśmy takiego wydatku teraz, tym bardziej, że planowaliśmy kupno takiego za ok. 800e, więc kupiliśmy monitor za 150e, który podpięliśmy do laptopa. A że mój mąż planuje złożyć sobie wypaśnego PC pod koniec roku to się przyda:tak: O właśnie taki 19":
http://pl.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=05010202&categoryId=05010202&parentId=050102&modelCodeDisplay=LCD%20W2052TQ-PF&model=

K... rde połowe posta skasowałam, a Oliver wzywa...

cdn...

Ostatnia edycja:
Mamy sukienke!!! To znaczy prawie,bo zabrakło mi gotówki,a nie wzięłam karty:-D.
Irtasiu ceny sa bardzo różne.Koleżanka zapłaciła 350 zł,ale nie wiem czy ładna;-)+około 40-80 zł wianuszek+20-30 rekawiczki_ok 60-80 buty:tak:.
Wybrałsyśmy sukienke za 680 zł:szok::baffled:.Jak wisiała na manekinie,to nic specjalnego,a jak Misia ją założyła,to sie zakochała:sorry:.Jutro rano ja odbiore,to po południu Wam zapewne pokaże,może nawet na modelce:-);-).Bardzo sie cieszę:-).Jutro w niedziele jeżdzimy zapraszac gości,tylko jeszcze muszę zaproszenia kupic;-):tak:.

No Tycia, zaszalałaś :szok::tak: Pokaż koniecznie nam sukienkę Dominisi :tak:

A mnie piecze cała gęba, siedziałam na placu zabaw pół dnia z Oliwką i tak mnie słońce wzięło, że chyba mi skóra będzie z nosa schodziła :baffled:

Mamy sukienke!!! To znaczy prawie,bo zabrakło mi gotówki,a nie wzięłam karty:-D.
Irtasiu ceny sa bardzo różne.Koleżanka zapłaciła 350 zł,ale nie wiem czy ładna;-)+około 40-80 zł wianuszek+20-30 rekawiczki_ok 60-80 buty:tak:.
Wybrałsyśmy sukienke za 680 zł:szok::baffled:.Jak wisiała na manekinie,to nic specjalnego,a jak Misia ją założyła,to sie zakochała:sorry:.Jutro rano ja odbiore,to po południu Wam zapewne pokaże,może nawet na modelce:-);-).Bardzo sie cieszę:-).Jutro w niedziele jeżdzimy zapraszac gości,tylko jeszcze muszę zaproszenia kupic;-):tak:.
Pokaz koniecznie najlepiej na modelce czekam ze zniecierpliwieniem:tak::-)
To cena sukienki jest taka jak tutaj tylko ze tak jak pisalam przedtem nic specjalnego

hej!
wiosenne spacerki przemieniły się w całe dnie na dworze, ale chyba i u Was podobnie. Porządki przedświąteczne póki co w lesie:sorry:Dzis umyłam jedno okno:baffled:, a gdzie reszta:eek:Ale co tam i tak świąt w domu nie spędzamy, wiec nie będę się biła w piersi:-D

reklama
Do góry